Χρήσιμα τα πλαστικά πώματα

Χρήσιμα τα πλαστικά πώματα

 


Η Cyta, στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και σε συνεργασία με τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου (ΑΣΚ) έχει ξεκινήσει την τοποθέτηση ειδικών κάδων για συλλογή πλαστικών πωμάτων.

Η εκστρατεία αυτή εντάσσεται σε εθελοντικό πρόγραμμα του Συνδέσμου που έχει ως στόχο την ανακύκλωση των πλαστικών πωμάτων για συλλογή χρημάτων με σκοπό την αγορά βοηθημάτων αυτοεξυπηρέτησης για συνανθρώπους μας με ρευματοπάθειες (ρευματοειδής αρθρίτιδα, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, οστεαρθρίτιδα κτλ). Τέτοια βοηθήματα είναι για παράδειγμα ειδικά ποτήρια, κουτάλια και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης τα οποία κάνουν δυνατές απλές καθημερινές ανάγκες των ασθενών.

Η παράδοση του πρώτου κάδου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 στα Γραφεία του Συνδέσμου από τη Λειτουργό Γραμματειακών Υπηρεσιών και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΣΚ κα Κυπριάνα Πάγκαλου, στους εκπροσώπους του Τμήματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cyta, Θεόδουλο Μακρυγιάννη και  Χρυστάλλα Χαραλάμπους Κυριακίδου.

Ο πρώτος κάδος έχει ήδη τοποθετηθεί στα Κεντρικά Διοικητικά Γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, ενώ η τοποθέτηση των υπόλοιπων κάδων αναμένεται να γίνει σύντομα. Κάδοι θα τοποθετηθούν αρχικά σε κτήρια της Cyta στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, στις οποίες υπάρχει δυνατότητα συλλογής των πωμάτων από τον ΑΣΚ.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα