Χριστουγεννιάτικη τελετή Krav Maga μαζί με την Σχολή Κωφών

Χριστουγεννιάτικη τελετή Krav Maga μαζί με την Σχολή Κωφών

Η KPMG στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και με πρωτοβουλία του κ. Ιωάννη Πετράκη, ο οποίος εργάζεται στην KPMG και είναι πτυχιούχος εκπαιδευτής  του Krav Maga, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τα μαθήματα αυτοάμυνας στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Σχολής Κωφών στην Λευκωσία.

Το Krav Maga (η σημασία των λέξεων στα Εβραϊκά είναι «μάχη επαφής» – “contact combat”) είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας και μάχης που επινόησαν οι Ισραηλινοί για χρήση στα δύσκολα πεδία των μαχών της Μέσης Ανατολής μετά από μακροχρόνια πείρα και εμπόλεμες καταστάσεις. Αυτό και μόνο αποτελεί την απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του.

Ο κ. Πετράκης, ο οποίος είναι και πρώην μέλος της Βρετανικής Αστυνομίας (City of London Police Special Constabulary) πρόσφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς για να συγκεντρώσει από τους παρευρισκομένους  χρήματα για την ενίσχυση της Σχολής Κωφών. Θερμοί υποστηρικτές στην προσπάθεια του κ. Πετράκη ήταν ο Ιάκωβος Λεμεσιανός και o Ελισσαίος Ελισσαίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διευθύντρια της Σχολής Κωφών, κα. Χρύσω Στυλιανού για την στενή συνεργασία που έχει με την KPMG και την ομάδα του Krav Maga και για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας  της Σχολής, όπου διεξάχθηκαν τα μαθήματα.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσα από αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση θα δοθούν στην Σχολή Κωφών σε μια σεμνή τελετή βράβευσης των μαθητών.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα