Ψωνίστε και κερδίστε στο The Mall of Engomi

Ψωνίστε και κερδίστε στο The Mall of Engomi

 


Το The Mall of Engomi προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα από τα καταστήματά του και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος.

Όλοι οι καταναλωτές του The Mall of Engomi που πραγματοποιούν αγορές 50 ευρώ και άνω αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση και διεκδικούν μεγάλα δώρα από την ευρεία γκάμα καταστημάτων του εμπορικού κέντρου.

Συγκεκριμένα ο μεγάλος τυχερός του The Mall of Engomi κερδίζει μια προπληρωμένη ‘P’ Card από την Ελληνική Τράπεζα φορτωμένη με 1000 ευρώ. Τρεις ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν δωροκουπόνι αξίας 200 ευρώ για Debenhams και Uber, ένα δωροκουπόνι αξίας 200 ευρώ από το Superhome Center και ένα δωροκουπόνι αξίας 200 ευρώ από την υπεραγορά Carrefour.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τις 14 Μαρτίου μέχρι τις 17 Απριλίου και ισχύει για όλους όσους επιλέξουν τα καταστήματα του The Mall of Engomi για να κάνουν τα ψώνια τους, αξίας από 50 ευρώ και πάνω. Οι μεγάλοι νικητές θα αναδειχτούν μετά από κλήρωση και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από το The Mall of Engomi.

Το The Mall of Engomi αποτελεί έναν κεντρικό πολυχώρο για τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας, προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετεί εκατοντάδες καταναλωτές και συμβάλει στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα