10η Ετήσια Γενική Συνέλευση Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού

10η Ετήσια Γενική Συνέλευση Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία, η 10η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η  7η Εκλογική Συνέλευση της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού, με συμμετοχή μελών, του Αντιπροέδρου και αξιωματούχων του ΚΟΤ, του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγόριου, Δήμαρχων, εκπροσώπων του Συνδέσμου Ειδικών Ενδιαφερόντων και Πολιτιστικού Τουρισμού, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λευκωσίας και Τροόδους, του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, και άλλων φορέων.

Την Συνέλευση χαιρέτισε ο κ. Μάριος Χαννίδης – Γενικός Διευθυντής ΚΟΤ ο οποίος εξήρε την συμβολή του Αγροτουρισμού στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος ως επίσης και τον σημαντικό ρόλο και πολύχρονη συνεισφορά της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού.

Στην ομιλία της, η Πρόεδρος της Εταιρείας, κα Αννίτα Δημητριάδου αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού, στους μελλοντικούς στόχους και προοπτικές, στις δράσεις του ΚΟΤ για ανάπτυξη και προώθηση του Αγροτουρισμού και Τουρισμού Υπαίθρου ως επίσης και στην αξιοποίηση των σχετικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων. Τόνισε επίσης ότι με στοχευμένες ενέργειες προβολής, όπως την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Εταιρείας και του Κεντρικού Συστήματος Κρατήσεων, η Εταιρεία θα προσφέρει ελκυστικές προτάσεις για διακοπές με διαμονή σε παραδοσιακά αγροτουριστικά καταλύματα και προγράμματα ενασχόλησης με ειδικές μορφές τουρισμού και θεματικές δραστηριότητες στην κυπριακή ύπαιθρο.

Στα πλαίσια της Συνέλευσης έγινε βράβευση της 1ης Προέδρου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού, κας Φρύνης Μιχαήλ για την συνεισφορά της.

Η Εκλογική Συνέλευση ανέδειξε το Νέο 11 μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο πέραν από την Πρόεδρο – Αννίτα Δημητριάδου [Διευθυντή Τουρισμού ΚΟΤ], Αντιπρόεδρο – Μάρω Καζέπη [Τουριστικό Λειτουργό Α’ ΚΟΤ] αποτελείται από τα μέλη:   Πάμπο Πίσκοπο, Γιώργο Αριστείδου, Ανδρέα Χριστοδούλου, Μαρίνα Ανδρονίκου, Δημήτρη Μιχαήλ, Αντώνη Διομήδους, Νίκο Μακρίδη και Μαρίνα Αρμεύτη.

Αναμφισβήτητα, ο Αγροτουρισμός προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση διακοπών με ξεχωριστές εμπειρίες στην φιλόξενη κυπριακή ύπαιθρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβαίνουν σε κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού www.agrotourism.com.cy

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα