11η ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates

11η ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates

Με το σύνθημα «Δώσε αίμα… Σώσε μια ζωή» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 11η ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Κάτω Πάφο. Η αιμοληψία οργανώθηκε σε συνεργασία του Ομίλου Λεπτός με την ΣΕΑΔ Πάφου και υποστηρίχθηκε από την Ιατρική Ομάδα του Νοσοκομείου ‘ΙΑΣΙΣ’.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των υπαλλήλων και στελεχών της εταιρείας που διατηρεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με στόχο τη στήριξη και συμπαράσταση των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Ο μεγάλος αριθμός των υπαλλήλων που πρόσφερε αίμα έδειξε εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο και είναι παράδειγμα προς μίμηση αφού οι καθημερινές παρακλήσεις της Τράπεζας Αίματος μαρτυρούν την έλλειψη αποθεμάτων.

«Ο κάθε ένας από μας δίνοντας 5 λεπτά από το χρόνο του μπορεί να σώσει μια ζωή χαρίζοντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στις αυξημένες ανάγκες αίματος της χώρας μας που αφορούν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς κ.α.) ή και περιπτώσεις εκτάκτων κοινωνικών αναγκών». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων η υπεύθυνη της αιμοδοσίας κα.Στέλλα Δελίτσικου για να συμπληρώσει στο τέλος ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο του αίματος αλλά ο μόνος τρόπος και η μόνη ελπίδα είναι οι δότες.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα