1480: Νέα γραμμή βοήθειας και καταγγελιών μέσω της ΜΤΝ

1480: Νέα γραμμή βοήθειας και καταγγελιών μέσω της ΜΤΝ

 


 


Νέα γραμμή βοήθειας και καταγγελιών για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια στο διαδίκτυο καθιερώνεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του έργου CYberSafety – Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τη νέα υπηρεσία του τηλεφωνικού αριθμού 1480 παρέχει μέσω των δικών της υποδομών η ΜΤΝ, ενώ τη συντονίζει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Η ΜΤΝ παρέχει δωρεάν την τεχνική υλοποίηση και διατήρηση της γραμμής στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο CyberSafety.

Η γραμμή 1480 προσφέρεται ανώνυμα και χωρίς τέλος κλήσης. Καλώντας τη γραμμή βοήθειας, νέοι και νέες μπορούν να εκφράζουν ανησυχίες τους σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου, να ζητούν συμβουλές και να παίρνουν υποστήριξη. Μέσω της γραμμής καταγγελιών, μπορούν να γίνουν καταγγελίες για παράνομο περιεχόμενο ή δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο. Η γραμμή στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ακούσει, να υποστηρίξει και να βοηθήσει με περαιτέρω ενέργειες όπου χρειάζεται.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: αποδεικνύει την κοινωνική της ευθύνη στην πράξη στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την ασφάλεια στο διαδικτύο, ενδυναμώνοντας τους νέους ώστε να αντιμετωπίζουν με ασφάλεια τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Tags: MTN

Σχετικά με τον Συγγραφέα