15 καταστήματα σε μια πενταετία για τα Lidl Κύπρου

15 καταστήματα σε μια πενταετία για τα Lidl Κύπρου


Ο εορτασμός των πέντε χρόνων της Lidl στην Κυπριακή αγορά, θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Δεκέμβριου, ενώ την ίδια ώρα συμπίπτει και το άνοιγμα του 15ου καταστήματος της εταιρείας και συγκεκριμένα στη Λεμεσό στην περιοχή Ύψωνα, που υπολογίζεται στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Lidl άνοιξε στην Κύπρο στις 4 Νοεμβρίου 2010 με 7 καταστήματα και με ένα πρότυπο κέντρο διανομής. Σήμερα λειτουργούν 14 καταστήματα παγκύπρια.

Σε ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου, Χρυσοβαλάντης Καραγιάννης, ανέφερε για την εξέλιξη της εταιρείας στην Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Lidl λειτουργεί σήμερα 14 καταστήματα στην Κύπρο, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και το 15ο κατάστημά της στη Λεμεσό. Ο κύριος Καραγιάννης ανέφερε ‘Σε μόνο πέντε χρόνια, η Lidl δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση οικειότητας με τον κύπριο καταναλωτή. Συνεχίσουμε να ακούμε και να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του καταναλωτή, να ενισχύουμε την γκάμα των προϊόντων μας από ντόπιους προμηθευτές, να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να προσφέρουμε στην κοινωνία’. Στα πέντε χρόνια λειτουργίας της στην Κύπρο, η Lidl προσέφερε μεγάλα χρηματικά ποσά για να στηρίξει πρωτοποριακά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και για να ενισχύσει το Ανακουφιστικό κέντρο Αροδαφνούσα,  ενώ προσέφερε μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε διάφορους οργανισμούς.

Σύμφωνα με την Βασιλική Αδαμίδου, Corporate Communications & CSR Manager της Lidl στην Κύπρο, η εταιρεία προσφέρει ποιοτικά προϊόντα φθηνότερα, νέες επιλογές σε τρόφιμα, χρήσιμες, μοντέρνες και οικονομικές επιλογές στα μη-τρόφιμα!

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα πέντε χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, προγραμματίζει σειρά ενεργειών που θα εμπλέξουν τους καταναλωτές σε ένα φθινόπωρο γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις, ενέργειες και μοναδικές προσφορές.

Πολλές εορταστικές ενέργειες θα διεξάγονται τους επόμενους μήνες από τα Lidl. Μέσα από αυτές, ξεχωρίζει ένας μεγάλος διαγωνισμός, στον οποίο, όλο τον Οκτώβριο, κάθε πελάτη της Lidl, θα έχει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους Πέντε τυχερούς που θα κερδίσει δωρεάν ψώνια για 5 Χρόνια!

Η Lidl Cyprus ανακοίνωσε επίσης και ένα σημαντικό πρόγραμμα ΕΚΕ που αφορά την ανάδειξη και εξέλιξη χαρισματικών ανθρώπων. Πρόκειται για το πρόγραμμα Center for Talented Youth (CTY) Greece (Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά) του Κολλεγίου Ανατόλια. Το Κέντρο απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και στόχος του είναι να εντοπίσει χαρισματικούς μαθητές και να υποστηρίξει την εξέλιξή τους με εκπαιδευτικά προγράμματα. Για το 2016 η Lidl Cyprus πρόκειται να αυξήσει τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα υποτροφιών με το ποσό των 40,000 ευρώ που θα αφορά μόνο σε μαθητές της Κύπρου.

Για τον Νοέμβριο, η Lidl ανακοίνωσε άλλο ένα μεγάλο έργο. H Lidl Food Academy είναι μια νέα ιδέα που αφορά ένα χώρο γνώσεων, μάθησης, εκπαίδευσης και συναναστροφής. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου χώρου στην οδό Στασικράτους στον οποίο μαθαίνουμε πως το φαγητό βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας. Στο χώρο θα προσφέρονται δωρεάν μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια οινογνωσίας και γευσιγνωσίας. Η Ακαδημία Lidl θα ανοίξει τις πόρτες της τον Νοέμβριο του 2015 για να μας διδάξει πως μπορούμε να ζούμε καλύτερα με το φαγητό.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα