17 παραλίες στην Πάφο με γαλάζια σημαία

17 παραλίες στην Πάφο με γαλάζια σημαία

 


Με γαλάζια σημαία βραβεύθηκαν 17 παραλίες, τρεις περισσότερες σε σχέση με την περσινή χρονιά, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Οι νέες παραλίες της Πάφου, που πήραν γαλάζια σημαία είναι, όπως αναφέρει,  στην περιοχή Γεροσκήπου, η παραλία Παχύαμος  στην Πέγεια η παραλία Καφίζης και η παραλία Χάλαβρο στο Νέο Χωρίο .

Οι υπόλοιπες παραλίες της επαρχίας Πάφου που εξασφάλισαν, τον τιμητικό τίτλο είναι οι παραλίες  Δημοτικά Μπάνια, Βρυσούθκια Α, Βρυσούθκια Β, Αλυκές, Παχύαμος και Φάρος.

Στη Γεροσκήπου οι παραλίες Δημοτική παραλία και Παχύαμος 1, στην Πόλη Χρυσοχούς οι παραλίες Δημοτική Παραλία και Δασούδι και στην Πέγεια οι παραλίες Κόλπος Κοραλλίων και Λαουρού.

Αναφέρθηκε και στη γαλάζια σημαία που διατηρήθηκε για άλλη μια χρονιά στα Δημοτικά Μπάνια.

Είμαστε  αναφέρει στην ανακοίνωση του, “απόλυτα ικανοποιημένοι και αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή, που και φέτος η παραλία των Δημοτικών μας Μπάνιων εξασφάλισε γαλάζια σημαία. Αυτό φανερώνει ξεκάθαρα, την εξαιρετική ποιότητα των νερών μας”.

Παράλληλα, όμως αυτή η τιμητική διάκριση, συνέχισε,” μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες ο καθένας από την δική του πλευρά να συμβάλουμε, για να έχουμε ολόχρονα καθαρές θάλασσες”.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα