18 χρόνια παρουσίας των McDonald’s στις Φοινικούδες

18 χρόνια παρουσίας των McDonald’s στις Φοινικούδες

 


Τα McDonald’s στις Φοινικούδες ενηλικιώθηκαν και γιόρτασαν για έναν ολόκληρο μήνα, τα 18 χρόνια παρουσίας τους στο νησί. Θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παίξουν και να διασκεδάσουν, κερδίζοντας παράλληλα μεγάλα δώρα.

Στα πλαίσια των εορτασμών, τα McDonald’s στις Φοινικούδες, ξεκίνησαν διαγωνισμό Scratch & Win όπου όλοι κέρδιζαν δώρα. Εκατοντάδες τυχεροί κέρδισαν πολλά προϊόντα McDonald’s ενώ οι μεγάλοι τυχεροί κέρδισαν τρία ποδήλατα Ghost Sona 2, δύο iPhone 6, πέντε iPad Air 2 και ένα αυτοκίνητο Toyota Aygo!

Πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν οι δραστηριότητες που ετοίμασαν τα McDonald’s στις Φοινικούδες για τους περαστικούς. Το τεράστιο παζλ που έπρεπε να συναρμολογηθεί σε χρόνο ρεκόρ, η πρόκληση να ρίξεις 3 πατάτες σε 10 δευτερόλεπτα μέσα στο μεγάλο Fry Box, ζωγραφική για παιδιά, παραστάσεις με τον Ronald McDonald, ζωγραφική προσώπου και όχι μόνο, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καθημερινά για ολόκληρο τον Αύγουστο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα