20 χρόνια ζωής για το κατάστημα Marks & Spencer Acropolis

20 χρόνια ζωής για το κατάστημα Marks & Spencer Acropolis

 


Ένα διαφορετικό πρωινό από τα άλλα έζησαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που παρευρέθηκαν στο Marks & Spencer Acropolis την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, γεμάτο από τα νέα trends της μόδας και την καινούρια κολεξιόν Autumn-Winter 2015, η οποία πραγματικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τα 20α γενέθλια του καταστήματος της Ακρόπολης ξεκίνησε κατά τις 11:00πμ όπου  ξεναγήθηκαν στον πρώτο όροφο και ενημερώθηκαν για τα πιο πρόσφατα trends και τις τάσεις της φετινής μόδας από την Γεωργία Χρυσάνθου, Visual Merchandise Manager των Voici La Mode.

Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στον τρίτο όροφο όπου μια πρωτότυπη έκπληξη περίμενε τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στον χώρο του Café la Mode μια πραγματικά εντυπωσιακή επίδειξη μόδας ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια των ενθουσιασμένων καλεσμένων, αποτελούμενη από τα κομμάτια της καινούργιας κολεξιόν και με μοντέλα το προσωπικό του Marks & Spencer Acropolis. Το χειροκρότημα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Μετά την επίδειξη, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μία μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά εδέσματα και δροσιστικά κοκτέιλς καθώς και επιδόρπιο με  καφέ.

Με έναν συγκινητικό λόγο η κυρία Άρτεμις Αντωνιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Voici La Mode, άδραξε την ευκαιρία να κάνει μια σύντομη ιστορική διαδρομή των καταστημάτων Marks & Spencer και ιδιαίτερα αυτού της Ακρόπολης που είχε και την τιμητική του. Μίλησε για τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία των Marks & Spencer και τον  Όμιλο Voici La Mode και κατέληξε λέγοντας «Εμείς αυτό που  μπορούμε  να υποσχεθούμε είναι ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι και κάθε μέρα θα προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας ούτως ώστε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε μαζί αυτό το δρόμο που χάραξε η Αρτεμίσια Παναγιώτου πριν 55 χρόνια.»

Με την συμπλήρωση της εκδήλωσης αυτής, η οποία ήταν και η εναρκτήρια για τους εορτασμούς των 20 χρόνων, το κατάστημα Marks & Spencer Ακρόπολης, αναμένει τους πιστούς του πελάτες τις ημέρες αυτές για να τους δείξει με μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις και ενέργειες την ευγνωμοσύνη για την προτίμησή τους που παραμένει σταθερή για πάνω από 20 χρόνια.  Οι ενέργειες περιλαμβάνουν διαγωνισμούς στο ραδιόφωνο, στο διαδίκτυο και στο κατάστημα, αλλά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα.  Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το Νοέμβριο με τη διοργάνωση ενός cocktail party για τους πελάτες στο κατάστημα της Ακρόπολης.

Ο  Όμιλος Voici La Mode Ltd ιδρύθηκε το 1959 από την αείμνηστη Αρτεμισία Παναγιώτου, η οποία  έφερε για πρώτη φορά στην Κύπρο τα προϊόντα των Marks & Spencer. Το 1965 εγκαινίασε το πρωτοποριακό, για την εποχή, κατάστημα Marks & Spencer στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία

Σήμερα ο Όμιλος λειτουργεί συνολικά 16 σημεία πώλησης. 5 καταστήματα Marks & Spencer  στη Λευκωσία, 5 καταστήματα αντρικής γαλλικής μόδας Celio σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο,  καθώς και 6 καφεστιατόρια Café la Mode στη Λευκωσία και  Λεμεσό.

Ο  Όμιλος Voici la Mode Ltd εργοδοτεί συνολικά 300 άτομα προσωπικό και εξυπηρετεί περίπου 10.000 πελάτες την βδομάδα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα