20 χρόνια συνεργασίας για Επιφανίου και Daikin

20 χρόνια συνεργασίας για Επιφανίου και Daikin


Την επέτειο 20 χρόνων συνεργασίας και επιτυχημένης πορείας γιόρτασαν από κοινού οι εταιρείες Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ και Daikin Europe N.V. σε ένα Gala Dinner που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Four Seasons” στη Λεμεσό.

Στις ομιλίες τους, ο κος Νικόλας Επιφανίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. ΛΤΔ και ο κος Frans Hoorelbeke, Chairman του Δ.Σ. της Daikin Europe και μέλος του Δ.Σ. της Daikin Industries Japan, αναφέρθηκαν στην συνεργασία των δυο εταιρειών, και πώς αυτή ωφέλησε και τις δυο εταιρείες στην εξέλιξη τους αλλά και πώς η προηγμένη τεχνολογία της Daikin αναγνωρίστηκε και καθιερώθηκε στην κυπριακή αγορά στην διάρκεια αυτών των 20 χρόνων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο Γραμματέας του Συνδέσμου Συμβούλων Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών, κος Τρύφωνας Χριστοφόρου και ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου, κος Σωτήρης Αριστοδήμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εταιρεία ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ανακοίνωσε την θεσμοθέτηση ετήσιας υποτροφίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, που θα στηρίζει έναν άριστο φοιτητή μηχανολογίας να συνεχίσει τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Τους προσκεκλημένους ταξίδεψε μουσικά η δημοφιλής τραγουδίστρια Αλέξια.

Η εταιρεία  Φάνος Ν. Επιφανίου, αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό προμηθευτή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υλικών καθώς και  πρωτοποριακών λύσεων  για τον οικοδομικό και κατασκευαστικό τομέα.. Μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας με τη Daikin Europe, η εταιρεία έχει πλέον καθιερωθεί σαν μια από τις ποιοτικότερες επιλογές στην αγορά στα συστήματα κλιματισμού και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα στον Κύπριο καταναλωτή.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα