Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις επενδύσεις σας στη Ρουμανία

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις επενδύσεις σας στη Ρουμανία

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε στα γραφεία της η Baker Tilly in South East Europe σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ρουμανίας στην Κύπρο, με θέμα τη ‘Διαχείριση Επενδύσεων στη Ρουμανία’.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν εξέχοντες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν περί φορολογικών θεμάτων, από εξειδικευμένο προσωπικό σε νομικές και φορολογικές υπηρεσίες της Baker Tilly στη Ρουμανία, τον κ. Ανδρέα Νικιφορίδη και την κα. Cerasela Elena Dragos, που κατέφθασαν στην Κύπρο, ειδικά για τον σκοπό αυτό. Μεταξύ άλλων, τα θέματα που παρουσιάστηκαν, αφορούσαν το Νομικό Πλαίσιο και την Εταιρική Φορολογία στη Ρουμανία, φορολογικές υποχρεώσεις και μεθόδους μεταβίβασης ακίνητης ιδιοκτησίας από εταιρείες σε ιδιώτες.

Ο Νεόφυτος Νεοφύτου, Υπεύθυνος  των Φορολογικών Υπηρεσιών της Baker Tilly in South East Europe σχολίασε ‘’Η Ρουμανική αγορά τα τελευταία χρόνια προσφέρει τόσο σε Κύπριους όσο και σε ξένους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν την Κύπρο σαν έδρα των επιχειρήσεων τους σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις, ιδίως στον τομέα των ακινήτων. Σκοπός του σεμινάριο αυτού είναι η συνεχής ενημέρωση των επιχειρηματιών αυτών για τις τρέχουσες φορολογικές και νομικές εξελίξεις στην Ρουμανία στον τομέα αυτό’’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Baker Tilly in South East Europe, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στη Ρουμανία από το 2003, εργοδοτώντας πέραν των 50 επαγγελματιών, που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις, κατέχοντας σήμερα την έβδομη θέση στην αγορά της Ρουμανίας.

Η Baker Tilly in South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και, σταδιακά, επεκτάθηκε ξεπερνώντας τα γεωγραφικά σύνορα, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα, ως ανεξάρτητο μέλος, στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς δικτύου Baker Tilly International, του 8ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 141 χώρες και 28.000 ανθρώπους.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα