3ο Rock Festival

3ο  Rock Festival


Τo Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού σε συνεργασία με το Κανάλι 6, διοργανώνουν το 3ο  Rock Festival το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, στις 7:30 μ.μ., στην Πλατεία Ηρώων.

Τίτλος του 3ου Rock Festival είναι ‘‘ κράτα ρε φίλε γερά’’, ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης για τον κάθε ένα μας!!!!

Στο φετινό φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος 44 μουσικοί και 2 καταξιωμένοι DJs, ο Φάνης Κρίγκος και ο Σώσης Θεοδοσίου από το Κανάλι 6. Τα συγκροτήματα είναι: Τυφλοπόντικες, Lazerock, Τerirem, The Coop Band, Prospectus, Άλμπατρος και Ακουστικοί Επιβάτες. Το κάθε συγκρότημα έχει να προσφέρει ένα διαφορετικό ακουστικό πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα γούστα του μουσικόφιλου κοινού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το φεστιβάλ θα μεταδίδεται ζωντανά, σε παγκύπρια εμβέλεια από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, ως οικοδεσπότης παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το δικό του συγκρότημα, τους Coop Band, που αποτελείται από υπαλλήλους του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.stl.com.cy ή τη σελίδα “Rock Festival” στο facebook. (www.facebook.com/STLROCKFESTIVAL

Θα ήταν τιμή μας να καλύπτατε το φεστιβάλ αυτό ένα φεστιβάλ που τιμά την πόλη μας και δίνει την ευκαιρία στον κάθε ένα από εμάς να παρακολουθήσει ένα πραγματικά εξαιρετικό θέαμα.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα