35,000 ρώσους τουρίστες θα φέρει στην Κύπρο η Coral

35,000 ρώσους τουρίστες θα φέρει στην Κύπρο η Coral


Η Κύπρος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στα προγράμματα της Coral, ενός εκ των μεγαλύτερων οργανωτών ταξιδίων της Ρωσίας, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το τουριστικό ρεύμα και μάλιστα ολόχρονα. Θυγατρική εταιρεία της Coral, και συγκεκριμένα η Sunmar, έχει εδώ και μήνες αναλάβει την διανομή των προγραμμάτων διακοπών της Κύπρου στην Ρωσική αγορά.

Ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο και για ολόκληρη την χειμερινή περίοδο, ο Ρωσικός τουριστικός κολοσσός ξεκίνησε την αποστολή τουριστών στην Κύπρο σε τακτική βάση. Αναμένεται ότι το 2016, η Coral θα φέρει στο νησί μας πάνω από 35,000 τουρίστες. Οι πτήσεις που έχει δρομολογήσει θα συνδέουν την Κύπρο με τις οχτώ μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εν ω ταυτόχρονα προγραμματίζονται και αφίξεις από την Ουκρανία, την Λευκορωσία  αλλά και την Πολωνία.

Η Coral, που αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την Louis Travel, πιστεύει στα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος, ως τουριστικός προορισμός και επιδεικνύει αυτή την εμπιστοσύνη έμπρακτα καθότι ήδη έχει διαθέσει πολλά εκατομμύρια Ευρώ για την εξασφάλιση των απαιτούμενων κλινών σε Κυπριακά ξενοδοχεία  όπως βεβαίως και των ανάλογων αεροπορικών θέσεων.

Σημειώνεται ότι η Coral αποτελεί μέλος του Ομίλου Oti που εργοδοτεί  πάνω από 7,000 άτομα και δραστηριοποιείται και σε άλλες ιδιόκτητες δραστηριότητες , παρεμφερείς  με τον  τουρισμό , όπως η αλυσίδα εννέα πολυτελών ξενοδοχείων Otium, η αεροπορική εταιρεία Royal Flight με 8 αεροσκάφη τύπου Boeing  757-200 και 737-800 και η αλυσίδα τουριστικών γραφείων ODEON με παρουσία σε έξι χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο η Coral όσο και η Sunmar διακίνησαν το 2015 5,5 εκατομμύρια τουρίστες.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα