40 χρόνια πορείας για τη Φαρμακοβιομηχανία Medochemie

40 χρόνια πορείας για τη Φαρμακοβιομηχανία Medochemie

 


 

Με τεράστια συμβολή στην οικονομία της Κύπρου

 

Η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie γιορτάζει φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας και με αφορμή την επέτειο της, διοργάνωσε μεγάλη εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, στην οποία οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συναυλία με τη μοναδική φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των δραστηριοτήτων της Medochemie, καθώς όπως είπε, κατέχει το 26% των εξαγωγών της Κύπρου ευεργετώντας την οικονομία του τόπου.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Medochemie Δρ. Ανδρέας Πίττας, τόνισε ότι στη Medochemie η εργασία βασίζεται στο «εμείς» και όχι στο «εγώ» και η προσπάθεια είναι πάντα συλλογική.

Η επιτυχημένη πορεία της Φαρμακοβιομηχανίας Medochemie, αντικατοπτρίζεται στην συνεχιζόμενη επέκτασή της σε υποσχόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη, μέχρι την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. Η Medochemie διατηρεί 20 κεντρικά γραφεία σε αντίστοιχες χώρες και δραστηριοποιείται σε 106 χώρες σε όλον τον κόσμο. Διαθέτει 13 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων 9 βρίσκονται στην Κύπρο, μία στη Ολλανδία και τρείς στο Βιετνάμ.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα