50 χρόνια πετυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά για τον όμιλο ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ

50 χρόνια πετυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά για τον όμιλο ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ

 


Mια όμορφη βραδιά για όλα τα μέλη του προσωπικού του ομίλου ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ αποδείχτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, αφού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο χορός, το γέλιο και η διασκέδαση δεν έλεγαν να σταματήσουν.

Το Κτήμα Δημοσθένους στη Λεμεσό ήταν ο χώρος που η διεύθυνση της ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ Δ.Ε. ΛΤΔ επέλεξε για να γιορτάσει μαζί με όλα τα στελέχη της τα 50 χρόνια πετυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά και ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες για ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Η βραδιά διανθίστηκε από την παρουσία του ιδρυτή της εταιρείας, κ. Φάνου Επιφανίου, ο οποίος κάνοντας μια αναδρομή στην πενηντάχρονη πορεία του, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στο μυστικό της επιτυχίας του:  σκληρή δουλειά,  ταπεινοφροσύνη και συνετή διαχείριση.

Σε σύντομες ομιλίες τους οι διευθυντές της εταιρείας και μέλη της οικογένειας Επιφανίου, Νικόλας Επιφανίου, Άντρη Επιφανίου και Μαρίνα Επιφανίου Κληρίδη, τόνισαν τη σημασία της συμβολής όλου του προσωπικού στην επιτυχία του οργανισμού και εξέφρασαν την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους που συνέβαλαν και συμβάλλουν σε αυτή την πορεία.

Τα στελέχη του οργανισμού ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ, είναι περήφανα για την εταιρεία τους, αφού, όχι μόνο διατηρεί μια ηγετική θέση στην αγορά της Κύπρου, αλλά το κάνει σεβόμενη τους πελάτες, τους συνεργάτες της και γενικά την κοινωνία στην οποία λειτουργεί Η εταιρεία, έχοντας τις καταβολές της στην Αμμόχωστο, μπόρεσε με σκληρή δουλειά να αντεπεξέλθει στο  πλήγμα της τουρκικής εισβολής και ουσιαστικά να κτιστεί και να αναπτυχθεί από την αρχή.

Σημαντική ανακοίνωση στην εορταστική αυτή εκδήλωση αποτέλεσε και η είδηση για τον πρωτότυπο τρόπο που η εταιρεία επέλεξε για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους πελάτες και την κοινωνία. Το σχέδιο  «50 – 50 – 50» αναφέρεται σε 50 χειρονομίες προσφοράς, συνολικής αξίας €50 χιλιάδων, που θα γίνουν στις επόμενες 50 εβδομάδες σε διάφορους φιλανθρωπικούς και άλλους σκοπούς για το ευρύτερο καλό, με την ενεργή συμμετοχή του προσωπικού.  Η πρωτοβουλία αυτή σκοπό έχει να αναμείξει όλα τα μέλη του προσωπικού σε μια προσπάθεια να καλλιεργηθεί η αξία της προσφοράς.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν μέλη του προσωπικού, όπως γίνεται άλλωστε και κάθε χρόνο, για τη μακρόχρονη υπηρεσία τους στην Εταιρεία, με πρώτο βέβαια φέτος τον ιδρυτή της  κ. Φάνο Επιφανίου που έχει να επιδείξει πέρα από 50 χρόνια δόκιμης προσφοράς και παραμένει ενεργό μέλος σαν Πρόεδρος του οργανισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα