5η «Χειραψία με την Τεχνολογία» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

5η «Χειραψία με την Τεχνολογία» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

 


 


Διοργανώνεται στις 10 Μαρτίου 2018 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής Κύπρου

 

Με στόχο να ενθαρρυνθούν νέοι, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 16-18 χρόνων, να εφαρμόσουν τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και να εξερευνήσουν τις μελλοντικές τους επαγγελματικές επιλογές, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σύγχρονο, σύνθετο και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας, οι μαθητές/μαθήτριες καλούνται να μετάσχουν στην 5η εκπαιδευτική ημερίδα «Χειραψία με την Τεχνολογία» (Handshake with ICT 2018), που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής Κύπρου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών, να γνωρίσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον τομέα αυτό, καθώς και τις δυνατότητες επιλογής και συνδυασμού προγραμμάτων, ώστε να προετοιμαστούν για μια καινοτόμα καριέρα γεμάτο δυναμικές προοπτικές χωρίς κοινωνικούς περιορισμούς.

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ειδικά εργαστήρια με θέματα όπως: «Ανακαλύπτω τον φανταστικό κόσμο των Κινουμένων Σχεδίων» (Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων), «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση Ηλεκτρονικού  Παιχνιδιού» (Τμήμα Διοίκησης και Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων), «Ανακαλύπτω τον υπέροχο κόσμο των Γραφικών, Παιχνιδιών Προγραμματισμού» και «Τεχνητή Νοημοσύνη» (Τμήμα Πληροφορικής), «Ανακαλύπτω τον κόσμο της Ρομποτικής» (Τμήμα Μηχανικής), «Μαθηματικά και Τεχνολογία για το Μέλλον» (Τμήμα Πληροφορικής). Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου, θα γίνουν παρουσιάσεις και συζήτηση από την Engino και το Ascanio Entertainment καθώς και βραβεύσεις. Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές στην ημερίδα «Χειραψία με την Τεχνολογία» παρακαλώ αποταθείτε στο Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών: Χριστίνα Ευριπίδου, Τηλ.: 22841529, Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected] ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.unic.ac.cy/hwi2018


Comments

comments

Tags: UNIC

Σχετικά με τον Συγγραφέα