6η εκστρατεία συλλογής τροφίμων από την Τράπεζα Κύπρου

6η εκστρατεία συλλογής τροφίμων από την  Τράπεζα Κύπρου

Η εσωτερική ιστοσελίδα ενημέρωσης του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου «Ο Κόσμος Μας» διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη φορά εκστρατεία συλλογής τροφίμων και άλλων προμηθειών για οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και στερούνται βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε την Αγία Εβδομάδα, στις 14, 15 και 16 Απριλίου, σε όλες τις πόλεις και η ανταπόκριση όλων των μελών του Συγκροτήματος ήταν συγκινητική.

Όλες οι προμήθειες που μαζεύτηκαν (τρόφιμα, είδη προσωπικής καθαριότητας και βρεφικός/παιδικός ρουχισμός), παραδόθηκε στα επαρχιακά γραφεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων στη Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο, στο Κέντρο Κοινωνικής Πνευματικής Στήριξης Ιεράς Μονής Κύκκου, στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και σε Κοινοτικά Παντοπωλεία επαρχίας Πάφου.

Οι προηγούμενες Εκστρατείες Συλλογής Τροφίμων πραγματοποιήθηκαν τα Χριστούγεννα του 2012, τον Φεβρουάριο του 2013, το Πάσχα του 2013, το Σεπτέμβριο του 2013 και τα περασμένα Χριστούγεννα του 2013, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι προμήθειες που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν στο ίδρυμα Βαγόνι Αγάπης, στα Κοινοτικά Παντοπωλεία των Δήμων Λεμεσού και Λάρνακας, στα δημοτικά σχολεία της επαρχίας Πάφου, στην Ιερά Μητρόπολη Αμμοχώστου και στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Αγίου Χριστοφόρου, στο Παραλίμνι.

Το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου θα συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια για ανακούφιση όλων των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.