6.000 συμμετοχές στο Run in Colour

6.000 συμμετοχές στο Run in Colour


Η διεθνής εκδήλωση Run in Colour ολοκληρώθηκε με 6.000 πολίτες που έτρεξαν στα χρώματα με στόχο τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου

Το Run in Colour παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου και αποτέλεσε την εναρκτήρια εκδήλωση των Λεμεσίων. Η πιο διασκεδαστική εκδήλωση της χρονιάς έχει μεγάλους υποστηρικτές την ΜΤΝ, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Orbex

Το Run in Colour – Τρέξε μέσα στο χρώμα –διοργανώθηκε στις 17 Οκτωβρίου στην Λεμεσό με συμμετοχή από 6.000 πολίτες και με στόχο να προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλους αλλά και να στηρίξει τα παιδιά του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. Η εκδήλωση παρουσιάζεται από την Τράπεζα Κύπρου, αποτέλεσε την εναρκτήρια εκδήλωση των Λεμεσίων και έχει μεγάλους χορηγούς την ΜΤΝ, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Orbex.

Με ρεκόρ συμμετοχών στις 6.000 χιλιάδες πολίτες και σύνθημα Join the FUN η εκδήλωση Run in Colour ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού για πρώτη φορά στην χώρα μας. Οι συμμετέχοντες του RUN IN COLOUR ξεκίνησαν από τον Εναέριο Λεμεσού και κατευθύνθηκαν μέχρι το τέρμα του πεζόδρομου στον μόλο της Λεμεσού. Στη διαδρομή όλοι περνούσαν μέσα από θαλάμους που πετούσαν χρώματα με αποτέλεσμα στην ολοκλήρωση της διαδρομής όλοι να είναι πολύχρωμοι. Μετά την διασκεδαστική διαδρομή χρωμάτων οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ από τους Jimmy D και τους παραγωγούς του OFF radio.

Το Run in Colour άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με κύρια χαρακτηριστικά το χρώμα και τη διασκέδαση. Στο μουσικό φεστιβάλ βροχή από χρώματα πλημμύρισε τον κόσμο του Run in Colour και το σκηνικό ήταν μαγευτικό. Οι συμμετέχοντες του Run in Colour πήραν με το εισιτήριό τους αναμνηστικό μπλουζάκι, προστατευτικά γυαλιά και τσάντα Run in Colour.

Η ομάδα των διοργανωτών, Λυδία Ζαννέττου και Νικόλας Νικολή δήλωσαν «Εισάγουμε στην χώρα μας μια διεθνής εκδήλωση που στόχο έχει την κινητοποίηση των πολιτών για να στηρίξουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που το χρειάζονται περισσότερο και παράλληλα την προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας χρωμάτων σε όλους. Τα καταφέραμε και στόχο έχουμε να διοργανώσουμε το Run in Colour σε όλες τις πόλεις της Κύπρου αλλά και στην μεσόγειο».

Το Run in Colour έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια 200 εθελοντών, 67 επιχειρήσεων που στήριξαν το σκοπό, χιλιάδων πολιτών αλλά και χορηγών που πίστεψαν στις δυνατότητες της εκδήλωσης.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα