90 νέοι στα προγράμματα εκπαίδευσης της PwC Κύπρου

90 νέοι στα προγράμματα εκπαίδευσης της PwC Κύπρου

 


Η PwC Κύπρου καλωσόρισε, στις 28 Αυγούστου 2015, 90 νέους απόφοιτους πανεπιστημίων, οι οποίοι πρόκειται να ενταχθούν στα προγράμματα εκπαίδευσης του οργανισμού με σκοπό την απόκτηση του τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή.

Τα νέα μέλη της PwC καλωσόρισαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού, κ. Ευγένιος Ευγενίου και ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Φίλιππος Σώσειλος σε εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα τόσο για τον οργανισμό, όσο και για το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους.

Ο κ. Ευγενίου τόνισε ότι «Ο οργανισμός μας πιστεύει στους νέους ανθρώπους και στις απεριόριστες δυνατότητές τους γι’ αυτό συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, προσλαμβάνοντας και εκπαιδεύοντας ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίων. Είμαστε υπερήφανοι για το εργατικό δυναμικό της χώρας μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία της Κύπρου με κάθε δυνατό τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκαμψή της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2015, η PwC προσέλαβε περισσότερα από 170 νέα μέλη. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 70 απόφοιτοι πανεπιστημίων που εντάχθηκαν στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού κατά το 2014, για απόκτηση των τίτλων ACA και ACCA.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις επαγγελματικές εξετάσεις για απόκτηση του τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή, επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που τους προσφέρεται, καθώς τα ποσοστά επιτυχίας ξεπερνούν το διεθνή μέσο όρο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2015, 7 εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC πέτυχαν παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα