Α/φοι Λανίτη: 43 χρόνια δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Α/φοι Λανίτη: 43 χρόνια δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

 


Τη διαχρονική προσφορά και στήριξη της εταιρείας Α/φοι Λανίτη στις προσπάθειες για την ανακούφιση των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που σχετίζονται με τον καρκίνο, τίμησε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου.

Σε μια λιτή τελετή, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018, στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου απένειμε τιμητική πλακέτα στη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της εταιρείας Α/φοι Λανίτη, Κάλια Πατσιά.

Η στήριξη της Α/φοι Λανίτη στις προσπάθειες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, συμπληρώνει φέτος 43 χρόνια. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς της προς τις ευπαθείς ομάδες, η Εταιρεία, προμηθεύει με νερό και χυμούς τους συμμετέχοντες στην Πορεία Χριστοδούλας από το 1976, ενώ για αρκετά χρόνια επάνδρωνε με το προσωπικό της το σχετικό περίπτερο κοντά στα κεντρικά της γραφεία. Παράλληλα, στηρίζει τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, το Ανοιξιάτικο Πανηγύρι και τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Δώσε Φως σε μια Ζωή». Επιπλέον, από φέτος έχει συναφθεί συμφωνία για δωρεάν κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία με γάλα Λανίτης, όπως παρέχεται και στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας στη Λεμεσό εδώ και χρόνια.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, η κ. Πατσιά εξήρε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, τονίζοντας πως η στήριξή του αποτελεί υποχρέωση για όλους. «Η Α/φοι Λανίτη θα συνεχίσει να αποτελεί σταθερό σύμμαχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, ενισχύοντας αφενός τις ακούραστες προσπάθειές του και αφετέρου τους ασθενείς και τις οικογένειές τους στον δύσκολο αγώνα που διανύουν». Πρόσθεσε πως «η Α/φοι Λανίτη θα συνεχίσει να είναι κοντά σε όσους χρειάζονται τη στήριξή της, διότι ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της κουλτούρας της και της κοινωνικής της δράσης».

Από την πλευρά της, η Εκτελεστική Διευθύντριατου Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κ. Μαρία Ιωαννίδου, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς την Εταιρεία για την ανιδιοτελή προσφορά της, υπογραμμίζοντας την ουσιαστική συμβολή της στην ομαλή λειτουργία των κέντρων ανακουφιστικής φροντίδας.

Η Πορεία Χριστοδούλας, που αποτελεί τον βασικότερο οικονομικό αιμοδότη του Συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή,  29 Απριλίου 2018 και η Α/φοι Λανίτη αναμένεται να διαθέσει 10,000 μπουκαλάκια νερό και 4,000 ατομικούς χυμούς. Καλείται το κοινό να στηρίξει τις προσπάθειες του Συνδέσμου με τη δική του συνεισφορά όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι.

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Νερό Πηγής ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.

Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/, στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/ και στο Instagram


Comments

comments

Tags: lanitis

Σχετικά με τον Συγγραφέα