Action Global Communications συνδέει Ανατολή με Δύση

Action Global Communications  συνδέει  Ανατολή με Δύση

Την περαιτέρω επέκτασή του στη Ρωσία προγραμματίζει κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014 ο κυπριακός Όμιλος επικοινωνίας Action Global Communications, επιδιώκοντας να καταστεί η πρώτη εταιρεία που εξειδικεύεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων που καλύπτει το σύνολο της επικράτειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η παρουσία της Action Global Communications στη Ρωσία χρονολογείται από το 2002, και στα 12 χρόνια δραστηριοποίησής της στην εν λόγω αγορά, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα ανερχόμενα, ανεξάρτητα δίκτυα επικοινωνίας, με συνεργασίες με σημαντικούς πολυεθνικούς και εγχώριους πελάτες. Με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο τοπικών γραφείων και συνεργατών που επεκτείνεται σε όλη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Action Global Communications στοχεύει στην ολοκληρωμένη δραστηριοποίηση και υλοποίηση επικοινωνιακών εκστρατειών σε ολόκληρη τη χώρα ανεξαιρέτως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Action Global Communications κ. Τώνης Χριστοδούλου δήλωσε σχετικά: «Είναι μια σημαντική στιγμή για την Action Global Communications, καθώς επενδύουμε σε νέες περιοχές και κοινά, προσφέροντας στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που καλύπτει όλη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Ρωσία δεν είναι μόνο η Μόσχα ή η Αγία Πετρούπολη, και είναι ακριβώς γι’ αυτό το λόγο που εφαρμόζουμε αυτή την ολοκληρωμένη προσέγγιση. Έχουμε ήδη θέσει γερά τις βάσεις στα επεκτατικά μας πλάνα, έχοντας δουλέψει για αυτό το project για αρκετούς μήνες.»

«Η Action Global Communications πάντοτε επιδίωκε να προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες επικοινωνίας σε αναπτυσσόμενες αγορές. Στα πλαίσια αυτής μας της στρατηγικής επεκταθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια δυναμικά στη Λιβύη και τη Βόρεια Αφρική, και συνεχίζουμε την εξέλιξή μας σε περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπου εκτιμούμε ότι υπάρχει ανάγκη πλέον για επικοινωνία, εξυπηρετώντας στοχευμένα το υφιστάμενο και μελλοντικό μας πελατολόγιο», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδούλου.

Με ένα διεθνές δίκτυο που επεκτείνεται σε τρεις ηπείρους και ολοκληρωμένη εμπειρία στον κλάδο της επικοινωνίας για περισσότερα από 40 χρόνια, η Action Global Communications σχεδιάζει στοχευμένες και καινοτόμες στρατηγικές, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, διαμορφώνοντας αντιλήψεις, κτίζοντας και προστατεύοντας την εικόνα τους, σε μια πλειάδα υποσχόμενων και εξελισσόμενων αγορών. Διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, καλύπτοντας την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Kεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Μεσόγειο.

Τα σχέδια επέκτασης, κατά το 2014, θα έχουν ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του δικτύου της Action στη Ρωσική Ομοσπονδία που θα εκτείνεται από το Βλαδιβοστόκ, στην Αγία Πετρούπολη, το Καλίνινγκραντ και στο Νόβγκοροντ στο βορειοδυτικό σημείο της χώρας. Άλλα σημεία περιλαμβάνουν την Αικατερινούπολη στην περιοχή των Ουραλίων, το Καζάν, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, τη βιομηχανική πρωτεύουσα Ούφα της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν και την πρωτεύουσα του Σιβηρικού Ομοσπονδιακού Διαμερίσματος Νοβοσιμπίρσκ.

Το δίκτυο της Action Global Communications στη Ρωσική Ομοσπονδία θα αποτελείται από γραφεία και συνεργάτες της εταιρείας και θα είναι σε στενή συνεργασία με τα γραφεία της Action στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) που επεκτείνονται από τη Γεωργία μέχρι και το Καζακστάν. Η εν λόγω εξέλιξη θα δώσει την ευκαιρία ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη και απομονωμένη επιχείρηση να μεταδώσει τα μηνύματα της στο ευρύ κοινό, δυνατότητα που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.

Μέχρι σήμερα η Action Global Communications έχει υλοποιήσει σημαντικές εκστρατείες επικοινωνίας σε μια σειρά από πόλεις και περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας όπως Αγία Πετρούπολη, Ροστόφ, Κρασνοντάρ, Βλαδιβοστόκ, Ουλιάνοφσκ, Ουλάν Ουντέ, Τομσκ και Περμ. Η εμπειρία της Action στη Ρωσία επεκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα πελατών από διαφορετικούς κλάδους, μεταξύ των οποίων τις υπηρεσίες, τον τουρισμό, τον τραπεζικό τομέα, τις αερομεταφορές, την τεχνολογία, τη φαρμακοβιομηχανία και την ενέργεια.

«Πάντοτε στοχεύουμε να συνδυάζουμε τη δημιουργικότητά μας με τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας, αφού και τα δύο θα πρέπει να ταυτίζονται. Εισάγοντας καινοτόμες και νέες προσεγγίσεις στο κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είμαστε δεσμευμένοι να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε τις καλύτερες δυνατές στρατηγικές για τους πελάτες μας, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη τα διάφορα κοινωνικό-οικονομικά, πολιτικά, πολιτιστικά δεδομένα που επηρεάζουν την κάθε αγορά», τόνισε ο κ. Χριστοδούλου.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα