Ακόμα μια διάκριση για την Ελληνική Τράπεζα

Ακόμα μια διάκριση για την Ελληνική Τράπεζα

 


Ακόμα μια τιμητική διάκριση απέσπασε η Ελληνική Τράπεζα, αυτή τη φορά από τον θεσμό Reaction Excellence Awards 2018 για τη διαχρονική προσφορά της στην κοινωνία.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Υπουργών, Αρχηγών Ξένων Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματιών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν βραβεία σε φορείς, οργανισμούς και εταιρείες, καθώς και σε άτομα για τη στήριξή τους προς το έργο της REACTION, αλλά και για την κοινωνική τους δράση, ενώ βραβείο έλαβε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη στήριξή του στις δράσεις της ΜΚΟ.

Το βραβείο εκ μέρους της Ελληνικής Τράπεζας παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Γιώργος Χριστοδουλίδης.

Η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Reaction για τη βράβευση της Ελληνικής Τράπεζας βασίστηκε στη διαχρονική προσφορά και έμπρακτη στήριξη που παρέχει ο Οργανισμός στους νέους για μια ευημερούσα κοινωνία και μια καλύτερη Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Τράπεζα έχει εστιάσει την προσοχή της σε δράσεις όπως τα οικολογικά σχολεία για την ευαισθητοποίηση και τη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης ανάμεσα στους μαθητές, αλλά και στην εκστρατεία ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ, χτίζοντας μαζί με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού την Εθνική Στρατηγική ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Ελληνική Τράπεζα επικεντρώνει την προσοχή της σε αυτό το σκοπό, δημιουργώντας μια σφαιρική εκστρατεία με στόχο την ενημέρωση, την αντιμετώπιση και την πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ξένες Πρεσβείες, τράπεζες, δημόσιοι φορείς και οργανισμοί αλλά και ιδιωτικές εταιρείες.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα