Αλλάζει όνομα η ΜΤΝ

Αλλάζει όνομα η ΜΤΝ

 


H εταιρεία MTN ανακοίωσε σήμερα το απόγευμα το νέο της όνομα στα πλαίσια της νέας της επικοινωνιακής στρατηγικής. Το νέο όνομα της εταιρείας είναι epic. Η αλλαγή του ονόματος συνοδεύεται και με αλλαγή των χρωμάτων που συνοδεύουν το λογότυπο της. Τα νέα χρώματα της εταιρείας είναι κίτρινο και μαύρο.

Στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της epic, Θάνος Χρονόπουλος, μίλησε για τη φιλοσοφία που διέπει το brand, τη νέα εταιρική κουλτούρα καθώς και τον διαφοροποιημένο τρόπο λειτουργίας της epic.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρονόπουλος είπε πως η εταιρεία σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει. «Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία μέσα από μια υπόσχεση που τους δίνουμε: Great network. Great value!» σημείωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρονόπουλος οι άξονες της νέας στρατηγικής και το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι τρείς: οι υποδομές, η εσωτερική λειτουργία και η εμπειρία εξυπηρέτησης.

Είπε πως η epic μέσα από μια επένδυση πάνω από 40 εκ.ευρώ, θα δημιουργήσει ένα δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν. «Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο δίκτυο που θα απλωθεί σταδιακά στην ελεύθερη Κύπρο, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή εμπειρία επικοινωνίας του πελάτη».

Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.

 

Της Αγγέλας Κωμοδρόμου

Categories: Slider, ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tags: MTN