ALPHA EXPRESS BANKING

ALPHA EXPRESS BANKING

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank εξελίσσονται, προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Το νέο, αναβαθμισμένο Alpha Express Banking λειτουργεί τώρα με ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες επιλογές, παρέχοντας ενισχυμένη ασφάλεια αλλά και ευκολία συναλλαγών μέσα από νέες εφαρμογές και καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

 

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Alpha Express Banking:

 

  • Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας προσφέροντας σας ένα νέο, εύχρηστο περιβάλλον με δυνατότητες εξατομίκευσης και πολλές νέες λειτουργίες για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας.
    • Σας προστατεύει περισσότερο με την μοναδική εφαρμογή “Alpha Safe Access”, η οποία προσφέρει καινοτομία στην ασφάλεια συναλλαγών. Πρόκειται για μια εφαρμογή που παράγει κωδικούς αριθμούς μίας χρήσεως, μέσα από το smartphone ή το tablet σας, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Επιπρόσθετα, το νέο Alpha Express Banking σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε αυτόματα για τις διαδικτυακές σας συναλλαγές μέσω SMS Alerts.
    • Οργανώνει την εργασία σας με νέες δυνατότητες που διευκολύνουν τις καθημερινές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων, παρέχει μηχανισμό αυτόματης εκτέλεσης μισθοδοσίας και άλλων μαζικών πληρωμών καθώς και ηλεκτρονικές αποδείξεις για τις πληρωμές και τις επιταγές σας.

 

Επιπλέον, η Alpha Bank σας δίνει τη δυνατότητα να  μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 10 iPad που σας προσφέρει εφόσον χρησιμοποιήσετε το νέο Alpha Express Banking σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικές ημερομηνίες από 16 Νοεμβρίου έως την 31 Δεκεμβρίου 2013!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Τραπέζης www.alphabank.com.cy.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα