Αναστάληκε απεργία των ταχυδρόμων

Αναστάληκε απεργία των ταχυδρόμων

 


Η Ανεξάρτητη Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ) ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας που ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τα μέλη της,  Ταχυδρομικούς Διανομείς,  έξω από τα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, αναστέλλεται.

Όπως αναφέρεται, η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε  νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων .

«Το Υπουργείο δήλωσε την ετοιμότητα και την προθυμία του να συμβάλει στη συζήτηση για  επίλυση των θεμάτων που έχει εγείρει η ΑΣΔΥΚ, με τον προγραμματισμό συνάντησης στο Υπουργείο για διεξοδική συζήτηση», αναφέρεται.

Ως εκ τούτου, σημειώνει η ΑΣΔΥΚ,  η λήψη μέτρων αναστέλλεται εν αναμονή της συνάντησης στο Υπουργείο για περαιτέρω συζήτηση του θέματος.

«Αναμένουμε ότι  η Διεύθυνση του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών δεν θα προχωρήσει στην εφαρμογή του «Προγράμματος Εκσυγχρονισμού Διανομών»  ως είχε προγραμματιστεί, μέχρι την ολοκλήρωση της συζήτησης», καταλήγει η ανακοίνωση. ΚΥΠΕ


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα