Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation συνεργάστηκε με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για άλλη μια χριστουγεννιάτικη εκστρατεία

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation συνεργάστηκε με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για άλλη μια χριστουγεννιάτικη εκστρατεία

 


Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation συνεργάστηκε με το Τμήμα Νεών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, για δεύτερη χρονιά, για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία υπό την αιγίδα της προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κας Φωτεινής Παπαδοπούλου, και των ιδρυτών, Αντρέι και Τζούλια Ντάσιν. Όπως και πέρσι, η εκστρατεία διεξάχθηκε καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα Δεκέμβρη, με στόχο να βοηθήσει οικονομικά μη προνομιούχες οικογένειες και παιδιά σε όλη την Κύπρο προσφέροντας τους πολύτιμα υλικά αγαθά καθώς και δώρα με την ελπίδα να χαρίσει λίγη ζεστασιά στις γιορτές.

1,000 «Πακέτα Αγάπης» με τρόφιμα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας, καθώς και 1,000 δωροκουπόνια διανεμήθηκαν σε μη προνομιούχες οικογένειες από όλη την Κύπρο. Συγκεκριμένα, το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού παρέδωσε 600 «Πακέτα Αγάπης» σε δημοτικά σχολεία και τα υπόλοιπα 400 πακέτα σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το Andrey &Julia Dashin’s Foundation με τη σειρά του, πρόσφερε σε αυτές τις οικογένειες 1,000 δωροκουπόνια, αξίας 20 ευρώ το καθένα, για να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους.
H κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, δηλώνοντας: «Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Andrey & Julia Dashin’s Foundation για την υποστήριξη του οργανισμού μας και τις προσπάθειες του Τμήματος Νέων για τη διανομή των «Πακέτων της Αγάπης» και των κουπονιών. Η συνεχής συνεισφορά σας στην κοινωνία είναι φάρος ελπίδας στις οικογένειες που έχουν ανάγκη και ένα μεγάλο παράδειγμα την πιο σημαντικής μας θεμελιώδους αρχής: του Ανθρωπισμού.  Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη γενναιοδωρία και τη φιλανθρωπία σας.»

Για τη συγκεκριμένη εκστρατεία, κ. Αντρέι Ντάσιν δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή προσφοράς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να παρέχουμε στήριξη σε αυτές τις οικογένειες. Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός έχει κάνει θαυμάσια δουλειά ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Το σλόγκαν μας για το 2018 είναι «κάνε μια θετική αλλαγή» και πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις ζωές των άλλων και σιγά σιγά να κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα