Το Andrey&Julia Dashin’s Foundation στηρίζει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Λεμεσού

Το Andrey&Julia Dashin’s Foundation στηρίζει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Λεμεσού

 


 


Στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης του εκστρατείας, το Andrey and Julia Dashin’s Foundation στήριξε για ακόμη μία φορά τις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Λεμεσού και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των προγραμμάτων «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και των «Ελεύθερα Χέρια».

Στις 15 Δεκεμβρίου, το Ίδρυμα δώρισε γενναιόδωρα στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» πληθώρα από υλικά αγαθά, όπως πάνες, σκόνες γάλακτος, παιδικές τροφές και σαπούνια, ως βοήθεια στις 150 οικογένειες που στηρίζονται από το πρόγραμμα δύο φορές το μήνα.

Επιπρόσθετα, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, το Andrey and Julia Dashin’s Foundation παρέδωσε ποικιλία από επιτραπέζια παιχνίδια, ακρυλικά χρώματα, πινέλα, ψαλίδια, στυλογράφους, πολύχρωμους μαρκαδόρους και κραγιόνια στους εφήβους που απασχολούνται από εθελοντές στο πρόγραμμα «Ελεύθερα Χέρια». Η ενέργεια αυτή είχε στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα στους νέους και να προσθέσει χρώμα στο χρόνο που περνούν μέσα στο πρόγραμμα.

Η Δημοτική Γραμματέας του Δήμου Λεμεσού, Γιωργούλλα Λεωνίδα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή του ιδρύματος στα δύο προγράμματα: «Η στήριξη του Αντρέι και της Τζούλια Ντασίν θα συμβάλει σημαντικά στις προσπάθειές μας να παρέχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Ο ιδρυτής, Aντρέι Ντασίν, δήλωσε: «Από την πρώτη μέρα, η φιλοσοφία του Andrey and Julia Dashin’s Foundation ήταν απλή: η προσπάθεια για θετική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων. Προτεραιότητά μας είναι να επενδύουμε χρόνο για να ακούμε τις ανάγκες της κοινότητάς μας και να βλέπουμε πώς μπορούμε συλλογικά να βοηθήσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες, ειδικά κατά τη διάρκεια των γιορτών».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα