Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος CEO της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος CEO της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους


 


O νέος CEO της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα στις 7 Ιανουαρίου 2019 και αφιέρωσε την πρώτη του μέρα στον Οργανισμό στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.

Ο κ. Νεοκλέους είναι κάτοχος πτυχίου Master of Engineering in Electrical and Electronic Engineering από το Imperial College, University of London και κατέχει διδακτορικό PhD στις τηλεπικοινωνίες & επεξεργασία ψηφιακού σήματος, επίσης από το Imperial College, University of London.

Σύμφωνα ανακοίνωση του οργανισμού «διαθέτει ευρεία εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και αναλαμβάνει την ανώτατη θέση στην εκτελεστική ιεραρχία της Cyta σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις που χαρακτηρίζεται από ολοένα αυξανόμενο και πολυδιάστατο ανταγωνισμό, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Όπως αναφέρεται, με τον νέο CEO, τη διευθυντική ομάδας και ολόκληρο το ανθρώπινο δυναμικό της Cyta, «o οργανισμός συνεχίζει στο δρόμο της συνετής ορθολογιστικής ανάπτυξης, μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εξαιρετικά σημαντικών έργων υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, με αιχμή τα δίκτυα νέας γενιάς Fiber-To-The-Home και 5G».

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω έργα προσδίδουν νέα ώθηση «ενισχύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Cyta και χαράσσουν το δρόμο για το ψηφιακό μέλλον του τόπου».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα