Μαθήματα αγγλικών ειδικά για εργαζόμενους στο CIIM

Μαθήματα αγγλικών ειδικά για εργαζόμενους στο CIIM

 


Η Αγγλική γλώσσα έχει γίνει η κυρίαρχη γλώσσα των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Χρησιμοποιείται σε περισσότερο από 80% των επιχειρηματικών συναλλαγών, του εμπορίου και της χρηματοδότησης. Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στην Κύπρο δε νιώθουν άνετα να μιλήσουν ή να χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα στη δουλεία τους. Το γεγονός αυτό περιορίζει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους και τελικά χάνονται πολλές  ευκαιρίες τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον υπάλληλο.

Το CIIM, η κορυφαία σχολή διοίκησης στην Κύπρο, έχει σχεδιάσει πρόγραμμα αγγλικών με την προοπτική οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα αυτό να μπορέσουν με την ολοκλήρωση του να μιλούν αγγλικά με αυτοπεποίθηση και να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά στη δουλεία και στην προσωπική τους ζωή.

Τα μαθήματα αυτά γίνονται στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία, και διαρκούν στο σύνολο τους 100 διδακτικές ώρες. Το πρόγραμμα αποτελείται από 33, τρίωρα  μαθήματα. Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, από 6.00 έως 9.00 μ.μ. και καθιστά έτσι δυνατή τη συμμετοχή των υπαλλήλων χωρίς καμία διακοπή από την εργασία τους. Η νέα σειρά μαθημάτων αρχίζει την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018.

Τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικούς και έμπειρους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας, που χρησιμοποιούν δοκιμασμένες μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων  είναι περιορισμένος ώστε  να μεγιστοποιείται η προσωπική φροντίδα που προσφέρεται από τον καθηγητή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στη διεύθυνση [email protected] ή καλέστε στο 22462246.

To CIIM – Cyprus International Institute of Management είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό (registered charity) εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο με δραστηριότητα άνω των 27 χρόνων στον τομέα της Διοίκησης των επιχειρήσεων και του Δημόσιου τομέα. Το CIIM προσφέρει διεθνούς φήμης μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας με  καθηγητές από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου ( Harvard University, Cambridge, Yale, UCL).  Στο CIIM παράλληλα λειτουργεί κέντρο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων και παρέχονται επαγγελματικές πιστοποιήσεις.


Comments

comments

Tags: CIIM

Σχετικά με τον Συγγραφέα