Ανοίγουν κανονικά τα σχολεία στις 3 Σεπτεμβρίου

Ανοίγουν κανονικά τα σχολεία στις 3 Σεπτεμβρίου

 


Την πρόθεση των εκπαιδευτικών όπως βρίσκονται κανονικά στα σχολεία τους τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, μέρα κατά την οποία αρχίζει η νέα σχολική χρονιά, εξέφρασαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, οι Οργανώσεις τοποθετήθηκαν εκτενέστερα και αναλυτικότερα για όλα όσα προκύπτουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία και μετά την ομόφωνη απόρριψη της πρότασης της Κυβέρνησης.

Στη διάσκεψη αναφέρθηκαν, επίσης, όλες οι λεπτομέρειες της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ προς το Προεδρικό Μέγαρο.

O Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους mιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα» του ACTIVE 107,4 & 102,5, σημείωσε ότι στις 3 Σεπτεμβρίου, οι καθηγητές  θα παρουσιαστούν στα σχολεία και στις 5 Σεπτεμβρίου θα αποφασίσουν εάν θα προβούν στη λήψη απεργιακών μέτρων.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ επέκρινε για ακόμα μια φορά τον Υπουργό Παιδείας, λέγοντας ότι η ευθύνη του για την κρίση που έχει προκύψει είναι πολύ μεγάλη.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα