Ανυψώστε την προσωπική σας επωνυμία

Ανυψώστε την προσωπική σας επωνυμία

 


Η AIPFE Κύπρου – Γυναίκες της Ευρώπης φιλοξένησε ένα εξαιρετικά διορατικό εργαστήριο με την εκπαιδεύτρια προσωπικής επωνυμίας/ personal branding Σιμόν Ερωτοκρίτου, στις 28 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Deloitte.

Με τίτλο “Ανυψώστε την προσωπική σας επωνυμία” το εργαστήριο υπογράμμισε τι είναι μια διαδικτυακή προσωπική επωνυμία και γιατί πρέπει να την καλλιεργήσουμε, τα οφέλη από την οικοδόμηση ενός διαδικτυακού προσωπικού εμπορικού σήματος, την καλύτερη στρατηγική για την ανύψωση της προσωπικής μας επωνυμίας και γιατί τα προσωπικά εμπορικά σήματα είναι συχνά καλύτερα από τα εταιρικά.

Η Σιμόν εξήγησε ότι ενθαρρύνει τους ανθρώπους να χτίσουν προσωπικές επωνυμίες οδηγούμενες από ένα σκοπό, γιατί «οι άνθρωποι συνειδητά και σκόπιμα χρησιμοποιούν το προσωπική τους ταυτότητα ως όχημα για να δημιουργήσουν μια θετική αλλαγή για τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τον πλανήτη».

Μοιράζοντας τις ιδέες και την τεχνογνωσία της, καθοδήγησε το κοινό να κατανοήσει τη σημασία μια ψηφιακής προσωπικής επωνυμίας, απεικονίζοντας τακτικές σχετικές με το γιατί θέλει κάθε άτομο να είναι γνωστό. «Τι θέλετε να είναι η κληρονομιά σας;» ρώτησε, προσθέτοντας ότι προσδιορίζοντας τον σκοπό μας είναι εξίσου σημαντικό με το ακροατήριο μας.

Η Σιμόν Ερωτοκρίτου είναι εκπαιδεύτρια προσωπικής επωνυμίας και εμπορική καλλιτεχνική διευθύντρια, αφιερωμένη στη βοήθεια των ανθρώπων να κάνουν έξυπνα, στρατηγικά βήματα για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη ενός απίστευτου εμπορικού σήματος.  Είχε την τιμή να εκπαιδεύσει φιλόδοξους εμπειρογνώμονες, δημιουργικούς ανθρώπους, προπονητές και συμβούλους, αναγνωρισμένους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιτυχημένους επιχειρηματίες να βρουν σαφήνεια και αυτοπεποίθηση για να μοιραστούν και να εμπορευθούν την εξειδίκευση τους πιο αποτελεσματικά στο διαδίκτυο.

Tags: AIPFE