Το Aperol Spritz Garden γίνεται ο απόλυτος προορισμός για το φετινό καλοκαίρι!

Το Aperol Spritz Garden γίνεται ο απόλυτος προορισμός για το φετινό καλοκαίρι!

 


 

Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα, τα απολαυστικά κοκτέιλ και η καλύτερη καλοκαιρινή διάθεση έχουν ως αποτέλεσμα το…Aperol Spritz Garden! To οpeningπραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου στο Garden Day & Night στη Λευκωσία, όπου εκεί παρευρέθηκαν καλεσμένοι άτομα από τον κόσμο των Media, influencers, στελέχη της Photos Photiades Distributors, αλλά και το κοινό,που έσπευσε να ζήσει από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Το Aperol Spritz ήταν φυσικά ο «πρωταγωνιστής» της βραδιάς, καθώς ο χώρος ήταν διακοσμημένος με μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από με θέμα το διάσημο, ιταλικό δημοφιλές απεριτίφ κοκτέιλ, ενώ το κλασικό και συνάμα απολαυστικό Aperol Spritz, αλλά και κοκτέιλ με βάση αυτό ήταν διαθέσιμα για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.

Οι ιδιαίτερες διάφορες διαδραστικές ενέργειες και οι δημιουργίες στον χώρο ήταν αρκετές για να πείσουν τους παρευρισκόμενους να τραβήξουν αμέτρητες φωτογραφίες και να τις μοιραστούν με γνωστούς και φίλους στα Social Media, προτρέποντας τους έτσι να ζήσουν και εκείνοι την εμπειρία που προσφέρει ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος.

Το πολλά υποσχόμενο Aperol Spritz Garden θα βρίσκεται στο Garden Day & Night μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για να σας χαρίσει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις και τα πιο δροσιστικά κοκτέιλ!