Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε και εσύ ένα αστέρι

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε και εσύ ένα αστέρι

 


Στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης εκστρατείας του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑΣΥΚΑΦ, που φέρει το μήνυμα ‘Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε και εσύ ένα αστέρι’ και χορηγείται για 4η συνεχή χρονιά από την Universal Life, το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου στην Λευκωσία στολίστηκε με εκατοντάδες αστέρια από Στελέχη ΣΥΟΠ και Οπλίτες της Εθνικής Φρουράς μαζί με άλλους Εθελοντές και Λειτουργούς του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η συγκινητική αυτή ενέργεια που είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει και να υπενθυμίσει στο κοινό ότι στις δύσκολες στιγμές κάνεις δεν πρέπει να είναι μόνος, πραγματοποιήθηκε άμεσα και με μεγάλη προθυμία, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά τόσο στους εθελοντές όσο και στα μέλη και στους ασθενείς του Ογκολογικού Κέντρου.

Η Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία ‘Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε και εσύ ένα αστέρι’ στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου έτσι ώστε να συνεχίσει να παρέχει στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους, δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Κατ΄Οίκον Νοσηλευτική και 24ώρη Ανακουφιστική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη, Φυσικοθεραπεία, Κέντρα Ημέρας, Οδική Μεταφορά Ασθενών καθώς και Μεταθεραπευτική Υποστήριξη στο Κέντρο ‘Αφετηρία’.

Για την εκστρατεία έχει σχεδιαστεί η ιστοσελίδα, https://donateastar.org/ , η οποία παρέχει τη δυνατότητα αγοράς και αποστολής χριστουγεννιάτικων αστεριών σε νοσηλευτήρια που έχει επιλέξει ο ΠΑΣΥΚΑΦ. Οι χρήστες ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία, μπορούν να διαλέξουν τα νοσηλευτήρια ή ακόμα και τους ασθενείς στους οποίους θέλουν να στείλουν τις ευχές τους ή και να λάβουν οι ίδιοι το αστέρι τους στο σπίτι. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα κρεμάσει όλα τα αστέρια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κάθε νοσηλευτηρίου που επιλέγει ο κάθε χρήστης.

Με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και την Universal Life την εκστρατεία στηρίζουν φέτος Μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και του Αθλητισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα