Χάσε κιλά, κέρδισε την υγεία σου με το πρόγραμμα διατροφής Cambridge

Χάσε κιλά, κέρδισε την υγεία σου με το πρόγραμμα διατροφής Cambridge


Σε ένα απολαυστικό δημοσιογραφικό γεύμα προσκάλεσαν τους εκπροσώπους των Media οι Γενικοί Διευθυντές του Προγράμματος Διατροφής Cambridge Weight Plan στην Κύπρο, Πανίκος και Helen Ζένιος, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στο εστιατόριο Bastione στην Παλιά Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι εκπρόσωποι των Media είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα εκστρατεία του Προγράμματος που εστιάζει στην εικόνα μας, τόσο την εξωτερική όσο και σε αυτή της υγείας μας, σκεπτικό στο οποίο βασίζεται άλλωστε και η νέα καμπάνια κάτω από τον εύστοχο τίτλο «Χάσε κιλά, κέρδισε την υγεία σου». Ένα σκεπτικό που έρχεται να αφυπνίσει το κοινό για το πόσο άρρηκτα είναι συνδεδεμένο το περιττό βάρος με ασθένειες όπως η υψηλή χοληστερόλη, το προδιαβητικό σύνδρομο, ο διαβήτης τύπου II και η αντίσταση στην ινσουλίνη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης, Καθηγητής Dr. Anthony Leeds, Ιατρικός Διευθυντής του Προγράμματος Cambridge Weight Plan στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνομίλησε με τους εκπροσώπους των Media παρουσιάζοντας από ιατρικής σκοπιάς τη σημαντικότητα της απώλειας βάρους για τη διατήρηση της καλής υγείας, ενώ συζήτησε και θέματα που αφορούν νέες μελέτες σχετικά με την αναστροφή του διαβήτη με μεθόδους διαιτητικών φόρμουλων για απώλεια βάρους, όπως το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan.

Μάλιστα, σύμφωνα με επιστημονικές ενδείξεις απώλειας βάρους από καλά σχεδιασμένες κλινικές δοκιμές που δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά, το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan μπορεί να αποφέρει απώλειες βάρους άνω των 10 κιλών, είναι διατροφικά υγιές, με αποδεδειγμένη βελτίωση σε ορισμένες πτυχές της διατροφικής κατάστασης και τέλος, αποδεικνύεται ότι ακολουθείται από τη συντήρηση βάρους και τη διατήρηση του οφέλους για την υγεία.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα