Παρουσίαση των Cloud λύσεων της Oracle από την NetU

Παρουσίαση των Cloud λύσεων της Oracle από την NetU


 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παρουσίαση από τη NetU των Cloud λύσεων της Oracle και της Cloud ERP πλατφόρμας Oracle NetSuite. Η παρουσίαση έγινε στις 11 Μαΐου στο Vino Cultura στη Λευκωσία σε συνεργασία με την Oracle Κύπρου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο Cloud, για τη δυναμική που αναπτύσσεται στην παγκόσμια αγορά και για το πως θα μπορέσουν να μεταμορφώσουν σταδιακά και με βάση τις συγκεκριμένες τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες τις on-premise υποδομές τους στο Cloud.

Ενημερώθηκαν επίσης για τις Cloud λύσεις που προσφέρει η Oracle όσον αφορά Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) και Software as a Service (SaaS). Ειδική αναφορά έγινε στο Oracle NetSuite, την πρωτοποριακή σουίτα επιχειρηματικών εφαρμογών, η οποία θεωρείται παγκοσμίως ως η κορυφαία λύση ERP στο Cloud, αποτελώντας παράλληλα την πλέον ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανάπτυξης, καλύπτοντας κάθε ανάγκη μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Η νέα εποχή Cloud για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου έχει αρχίσει. Το Cloud Computing είναι ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο μοντέλο, το οποίο έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ωρίμανσης και η σωστή αξιοποίηση του μπορεί να προσδώσει σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις.

Η NetU αποτελεί κορυφαίο οργανισμό λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής στην Ανατολική Μεσόγειο. Με παρουσία σε Κύπρο, Ελλάδα και Σερβία, η NetU αναγνωρίζεται ως ένας κύριος πάροχος Ολοκληρωμένων Λύσεων στην περιοχή και έχει αναπτύξει ισχυρή τοπική και διεθνή δραστηριότητα. Η NetU, επιχειρηματικός συνεργάτης Πληροφορικής σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους οργανισμούς στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, παρέχει παγκόσμιας εμβέλειας λύσεις Πληροφορικής στους τομείς των Ολοκληρωμένων Λύσεων / Ενοποίησης Συστημάτων, Επιχειρηματικών Λύσεων, Τεχνολογικών Λύσεων και Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της NetU στη διεύθυνση www.netugroup.com


Comments

comments

Tags: cloud, cyprus, NETU

Σχετικά με τον Συγγραφέα