Η Cypin γιόρτασε 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Η Cypin γιόρτασε 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας

 


 


Στην Κύπρο Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi HIAE

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων συνεχούς ανάπτυξης, η Cypin διοργάνωσε στο Sunrise Beach Hotel στον Πρωταρά, μια ξεχωριστή βραδιά για φίλους και συνεργάτες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μακροχρόνιοι συνεργάτες από το εξωτερικό, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Heavy Industries Air-Conditioning Europe (MHIAE).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Cypin αποκάλυψε τη μακροπρόθεσμη στρατηγική για την αξιοποίηση της φήμης και της ηγετικής της θέσης στην αγορά. Η εταιρεία επιδιώκει να επιτύχει ταχεία αύξηση των πωλήσεων και του μεριδίου αγοράς, στοχεύοντας σε ευκαιρίες όπως μεγάλα έργα, εξοικονόμηση ενέργειας οικιακής χρήσης και οικιακό αυτοματισμό. Έχοντας σαν γνώμονα την υλοποίηση των μελλοντικών της στόχων, η Cypin έχει ήδη αρχίσει να επενδύει σε προσλήψεις, νέες τεχνολογίες και υποδομές.

Η Cypin είναι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς για τα κλιματιστικά της Mitsubishi Heavy Industries στην Κύπρο, μ’ ένα ασύγκριτο ιστορικό επιτυχίας και καινοτομίας. Το 1994, η Cypin έγινε η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε κεντρικά συστήματα κλιματισμού VRF (μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου) στην Κύπρο, η οποία κατέστη η κυρίαρχη τεχνολογία για εμπορικά κτίρια. Τις τελευταίες 3 δεκαετίες, η Cypin έχει εκτελέσει μερικά από τα πιο υψηλού επιπέδου έργα κλιματισμού στην Κύπρο, με αποτέλεσμα την πώληση πάνω από 5.000 συστημάτων VRF σε ολόκληρο το νησί.

Η Mitsubishi Heavy Industries είναι παγκόσμιος ηγέτης σ’ ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η ενέργεια, η εξερεύνηση του διαστήματος, η ναυτιλία, η αεροδιαστημική και η βιομηχανία.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα