Και η Αγία Πετρούπολη στο πτητικό πρόγραμμα της νέας Cyprus Airways

Και η Αγία Πετρούπολη στο πτητικό πρόγραμμα της νέας Cyprus Airways


 

Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για Τελ Αβίβ και Αγία Πετρούπολη

 

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις από/προς Λάρνακα προς/από Τελ Αβίβ και Αγία Πετρούπολη, που προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της αερογραμμής γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Απευθείας πτήσεις προς Αγία Πετρούπολη θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και θα προσφέρονται τρεις φορές την εβδομάδα. Για το συγκεκριμένο προορισμό, η Cyprus Airways προσφέρει επίσης την επιλογή πτήσης μέσω του Διεθνές Αεροδρομίου Ντομοντέντοβο της Μόσχας, μέσω συμφωνίας (interline) με την S7 Airlines. Το δρομολόγιο Λάρνακα – Τελ Αβίβ θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τις 4 Ιουνίου.

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της αερογραμμής www.cyprusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας (από Κύπρο (χωρίς χρέωση): 8000 8111 ή από Εξωτερικό: +357 24 00 00 53).

Τα εισιτήρια της Cyprus Airways προσφέρονται σε δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως επιτρεπόμενες αποσκευές, επιλογή θέσης, αλλαγές κτλ.

Η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A319, που διαθέτει 144 θέσεις Οικονομικής. Το Φθινόπωρο του 2017, η αερογραμμή θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, με την άφιξη ενός δεύτερου αεροσκάφους του ίδιου τύπου. Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο για επιπλέον αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2018.

Τον Ιούλιο του 2016, η εταιρεία Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε μετά από διαγωνισμό τα δικαιώματα δεκαετούς χρήσης της εμπορικής επωνυμίας Cyprus Airways. Το πρώτο αεροσκάφος της Cyprus Airways έφθασε στην Κύπρο την 1η Δεκεμβρίου 2016 και φέρει τα νέα χρώματα της εταιρείας. Το Μάρτιο του 2017, η εταιρεία ολοκλήρωσε το στάδιο αδειοδότησης με την απόκτηση του πιστοποιητικού αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου και των εμπορικών δικαιωμάτων πτήσεων από την Αρχή Έκδοσης Αδειών για Αεροπορικές Μεταφορές. Η Cyprus Airways θα έχει ως βάση τη Λάρνακα, ενώ το πλάνο για την έναρξη των εργασιών θα εφαρμοστεί σε δύο φάσεις: Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017 με 5 προορισμούς και η δεύτερη φάση τον Μάρτιο του 2018 με ένα διευρυμένο πτητικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το Φθινόπωρο του 2017.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα