Οικονομική στήριξη από τη Cyta και το προσωπικό της στα Κοινωνικά Παντοπωλεία

Οικονομική στήριξη από τη Cyta και το προσωπικό της στα Κοινωνικά Παντοπωλεία


Άρχισε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, η παράδοση επιταγών σε κοινωνικά παντοπωλεία και σε άλλους οργανωμένους φορείς που στόχο έχουν τη στήριξη απόρων οικογενειών. Το ποσό που συλλέχθηκε ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλιών της Cyta και του προσωπικού της, το οποίο πέραν από τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, θέλησε να συμβάλει με τον τρόπο αυτό και στην αντιμετώπιση οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν άπορες οικογένειες λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος.

Το συνολικό ύψος των επιταγών ανέρχεται στις €60.000 και η κατανομή τους έγινε λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των άπορων οικογενειών και τις ανάγκες που εξυπηρετεί ο κάθε φορέας ξεχωριστά.

Η πρώτη παράδοση έγινε από τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta κ Άριστο Ριρή προς τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κκ Χρυσόστομο και τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, αφού η Αρχιεπισκοπή και το Δημαρχείο Λευκωσίας, μέσω της φιλανθρωπικής ομάδας «Αγκαλιάζω», εξυπηρετούν πληθυσμιακά το μεγαλύτερο κοινό από άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης. Σύντομα θα ακολουθήσουν παραδόσεις επιταγών στις Μητροπόλεις Λεμεσού, Κιτίου, Μόρφου, Ταμασού και Ορεινής, Τρεμυθούντος (Δάλι) και Κωνσταντίας και στους Δήμους Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αθηένου, Αραδίππου, Λατσιών, Λειβαδιών, Αγίου Αθανασίου, Ύψωνα και Πόλις Χρυσοχούς.

Με την ευκαιρία η Cyta και το προσωπικό της δεσμεύονται να συνεχίσουν τη δράση τους με καινούργιες ενέργειες, πάντα όμως με την ίδια κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην υπηρεσία του Κυπριακού λαού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα