Δενδροφύτευση από την British American Tobacco Cyprus

Δενδροφύτευση από την British American Tobacco Cyprus

 


 


Η εταιρεία διαμόρφωσε χώρο πρασίνου και συνέβαλε στην αγορά οργάνων εκγύμνασης εξωτερικού χώρου

 

Πιστή στο σύνθημα «Δίνουμε αξία καθημερινά στην κυπριακή κοινωνία», η British American Tobacco Cyprus πραγματοποίησε, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, δενδροφύτευση σε δημόσιο χώρο πρασίνου στην περιοχή Καϊμακλί, στο πλαίσιο ολικής ανάπλασης του χώρου.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας. Στο πλαίσιο της δράσης, η εταιρεία προέβη επίσης σε προσφορά προς τον Δήμο, για την κάλυψη του κόστους της δενδροφύτευσης καθώς και της αγοράς οργάνων εκγύμνασης εξωτερικού χώρου που θα τοποθετηθούν σε δημόσιους χώρους πρασίνου της Λευκωσίας.

Τη δενδροφύτευση πραγματοποίησε σύσσωμο το προσωπικό της εταιρείας, το οποίο συνεργάστηκε με μέλη της Υπηρεσίας Κήπων του Δήμου για την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης.

Εκ μέρους της εταιρείας, ο Οικονομικός Διευθυντής, Μάριος Αργυρίδης δήλωσε: «Η British American Tobacco αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα την αξία της κοινωνικής προσφοράς και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αφουγκράζεται τις τρέχουσες ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας και να συμβάλλει με τα μέσα που διαθέτει στην ικανοποίησή τους. Η διαχρονική συμμετοχή του προσωπικού της εταιρείας σε κάθε δράση μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό την προσπάθεια να δίνουμε αξία καθημερινά στην κυπριακή κοινωνία. Ευχαριστούμε τον Δήμο Λευκωσίας για την ευγενική συμβολή στην υλοποίηση της δράσης και ευελπιστούμε στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών της πρωτεύουσας».

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ευχαρίστησε την εταιρεία για τη συνεισφορά της στην ανάπλαση του χώρου και εξέφρασε την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη στα μέλη του προσωπικού για την εθελοντική τους συμμετοχή σε αυτήν.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, η εταιρεία διακρίνεται για τις ποικίλες δράσεις κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, στηρίζοντας ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις όπως ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός και η Αγία Σκέπη. Η καινοτομία του προγράμματος ΕΚΕ της British American Tobacco Cyprus έγκειται στην εθελοντική συμμετοχή όλου ανεξαιρέτως του προσωπικού της στις εκάστοτε δράσεις που υλοποιεί.

Η British American Tobacco Cyprus είναι η κορυφαία εταιρεία καπνού στην Κύπρο με τοπική παρουσία για περισσότερα από 66 χρόνια και με σημαντική συνεισφορά στην κυπριακή οικονομία. Από το 2012, η British American Tobacco Cyprus έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής προϊόντων στην Κύπρο, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει τα τσιγάρα Rothmans, Lucky Strike, Pall Mall, Dunhill, Vogue, Kent, Senior Service, καθώς και καπνό Cutters Choice και Samson.

Η British American Tobacco Cyprus ανήκει στον Όμιλο British American Tobacco Plc, ο οποίος λειτουργεί πάνω από 115 χρόνια, απασχολεί πέραν των 50.000 ατόμων και διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 200 επωνυμίες που διανέμονται σε περισσότερες από 200 αγορές.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα