Διαφοροποιούν τη δράση τους τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

Διαφοροποιούν τη δράση τους τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

 


 


Το είναι 79% των πολιτών ικανοποιημένο από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

 

Το είναι 79% των πολιτών που εξυπηρετούνται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δηλώνει ικανοποιημένο από τις υπηρεσίας που λαμβάνει με μέγιστο βαθμό ικανοποίησης 80-81% στην αξιοπιστία, στην ασφάλεια και στην εμπιστοσύνη, κατέδειξε σχετική έρευνα που διενεργήθηκε τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν σήμερα, 2 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία αναφέρει ότι σε χαιρετισμό του κατά την παρουσία, ο Υπουργός  Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, δήλωσε ότι «τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, ως ο καθολικός ταχυδρομικός παροχέας, έχουν ρόλο να διαδραματίσουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και ενσωμάτωση».

Ανέφερε πως «αποτελούν ένα τμήμα της Δημόσιας Υπηρεσίας με ιδιόμορφη δράση, αφού από τη μια εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και από την άλλη δραστηριοποιούνται σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον».

Ο Υπουργός Μεταφορών είπε πως «παρά τη μείωση του παραδοσιακού τους ρόλου, διαφοροποιούν τη δράση τους έχοντας πάντα ως επίκεντρό τους την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών-πελατών τους».

Πρόσθεσε ότι «με τη συνεχή στήριξη του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες συνδράμοντας στην επιτυχή υλοποίηση της πολιτικής της κυβέρνησης».

Ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, Ανδρέας Γρηγορίου, σε δική του ομιλία, δήλωσε ότι «αν και τα αποτελέσματα της έρευνας θεωρούνται ικανοποιητικά, μας υποδεικνύουν ότι οι προσπάθειες μας για βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών/ πολιτών πρέπει να είναι συνεχείς, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες σύγχρονες ανάγκες της κοινωνία».

Ανέφερε ότι «για όλους εμάς, τα αποτελέσματα αυτά, αποτελούν ένα επιπρόσθετο εργαλείο στις προσπάθειες μας για να βελτιώσουμε περαιτέρω την ποιότητα των υπηρεσιών μας, να αμβλύνουμε τις αδυναμίες μας και να προωθήσουμε αποτελεσματικά τις νέες υπηρεσίες μας, οι οποίες όπως φαίνεται και από την έρευνα, δεν είναι ακόμα ευρέως γνωστές στο κοινό».

«Η έρευνα θα διεξάγεται ετήσια, αναβαθμισμένη κάθε φορά, με τρόπο ώστε να είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε κάθε χρόνο την πρόοδο μας, την οποία διεκδικούμε μέσα από ένα μακρόπνοο στρατηγικό σχεδιασμό και ετήσιο προγραμματισμό δράσεων», είτε, τέλος ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα