Διαρκής η επιμόρφωση του προσωπικού της Sigan Management

Διαρκής η επιμόρφωση του προσωπικού της Sigan Management

 


Στο πλαίσιο της στρατηγικής διαρκούς επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία Sigan Management Ltd διοργάνωσε, στις 23 Αυγούστου 2018, εκπαίδευση του προσωπικού των εργοστασίων της με θέμα «Σωστή Λειτουργία και Συντήρηση Μηχανημάτων Ατμοπαραγωγής».

Η εκπαίδευση έγινε στις βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων της Sigan Management Ltd στην Κοφίνου, από έμπειρο μηχανικό της εταιρείας Andreas A. Constantinou & Sons Ltd, και περιλάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος όπως, χημική επεξεργασία νερού για ατμολέβητες, τη λειτουργία και συντήρηση ατμολέβητα, των συστημάτων ασφαλείας, του συστήματος τροφοδοσίας κλπ.

Η Sigan Management Ltd ιδρύθηκε το 2004 και είναι μέλος της Galatariotis Brothers Group of Companies. Η Sigan Management Ltd από το 2006 είναι η μόνη πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία στην Κύπρο, από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, για την περισυλλογή και διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων κατηγορίας 1, 2 και 3. Εξυπηρετεί τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Αλιείας του Υπουργείου Γεωργίας, τοπικές αρχές των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας, το Τμήμα Τελωνείων, κτηνιατρικές κλινικές, καταφύγια ζώων, υπεραγορές και άλλους φορείς.

Η διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων είναι υποχρεωτική από την Ευρωπαϊκή Ένωση, βάσει του Κανονισμού 1069/2009 (ΕΚ), με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των ζώων και τη συνεχή αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Tags: Sigan