Διάσημα μουστάκια πάνε για ξύρισμα στο Almyra

Διάσημα μουστάκια πάνε για ξύρισμα στο Almyra


 


Την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσουν τα μουστάκια τους αποδέχθηκαν ο αγαπημένος μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους και ο γνωστός δρομέας και πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης», Σταύρος Κακουρίδης, συμμετέχοντας στην εκστρατεία Movember Cyprus 2017, την οποία στηρίζει και φέτος ο όμιλος Thanos Hotels. Το ξύρισμα θα γίνει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 15:30, στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο. Στην εκδήλωση  θα λάβουν μέρος και αρκετά μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας όπου άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον αντρικό καρκίνο και την ψυχική υγεία των αντρών. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ομίλου Thanos Hotels έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή, διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο Τεύκρος Νεοκλέους, ο οποίος από το 2009 συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία Anassa, Almyra και Annabelle, δέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσει το μουστάκι του, ενισχύοντας με το δικό του τρόπο την εκστρατεία πρόληψης του αντρικού καρκίνου. Το διάσημο μουστάκι του… ηλικίας 35 ετών θα «θυσιάσει» και ο Σταύρος Κακουρίδης, πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης» και διοργανωτής του Logicom Cyprus Marathon, συνδυάζοντάς το και με τις εκδηλώσεις για τα 30χρονα από το θάνατο του υπεραθλητή Στέλιου Κυριακίδη.

Στόχος είναι η συλλογή χρηματικού ποσού €3000 για ενίσχυση του Movember Foundation και του Europa Uomo Κύπρου. Η προσπάθεια για τη συλλογή του χρηματικού ποσού μπορεί να ενισχυθεί μέσω της αγοράς συλλεκτικών δώρων που διατίθενται προς πώληση στο ξενοδοχείο Almyra ή κάνοντας εισφορά στο λογαριασμό του Movember Cyprus CY46002001950000357023943757, BCYPCY2N με την περιγραφή Challenge Tefkros ή Shave Stavros.

Ο όμιλος των Thanos Hotels and Resorts ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου, με τρία υπερπολυτελή, ξεχωριστά και πολύ αγαπημένα ξενοδοχεία. Το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle. Πρόσφατα, ο Όμιλος προχώρησε στην απόκτηση του ξενοδοχείου Aloe, το οποίο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της Πάφου. Στο προσεχές μέλλον, το τέταρτο «μέλος» των Thanos Hotels and Resorts θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό με το νέο του πρόσωπο, κατόπιν μιας μεγάλης ανακαίνισης που προγραμματίζεται.

Ο όμιλος, με βασικούς του άξονες την καινοτομία, την αξιοπιστία και την υγιή επιχειρηματικότητα διοικείται σήμερα από τον Θάνο Μιχαηλίδη, την Άννα Μιχαηλίδη και τη Νατάσα Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας μια παράδοση εξόχως επιτυχημένης πορείας και καθιστώντας τα Thanos Hotels and Resorts τουριστικά σημεία αναφοράς για όλη τη Μεσόγειο. Με τα γερά θεμέλια ενός λαμπρού παρελθόντος και τα εξαιρετικά τωρινά του επιτεύγματα, ο όμιλος σχεδιάζει ένα κυρίαρχο μέλλον.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα