«Διαζύγιο πριν τον γάμο» για Σπανό και ΑΚΕΛ

«Διαζύγιο πριν τον γάμο» για Σπανό και ΑΚΕΛ


Στην απόφαση να μην εξαγγείλει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές κατέληξε ο Μάικ Σπανός, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από το «Κανάλι 6».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επιβεβαίωσε και το philenews με δικές του πληροφορίες φαίνεται πως προέκυψε ναυάγιο στις συζητήσεις που είχε με το ΑΚΕΛ, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στη σύνταξη του κοινού πολιτικού εγγράφου..

Την ίδια ώρα, αναμένονται οι αποφάσεις του ΑΚΕΛ, σχετικά με το πώς θα πορευθεί από εδώ και μπρος το κόμμα, τονίζει το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ συνέρχονται εκτάκτως με ζητούμενο την συνέχιση της ενδοκομματικής διαδικασίας που βλέπει προς την επιλογή του προσώπου που θα λάβει το χρίσμα του υποψηφίου του κόμματος.

Σε πρωινές του δηλώσεις ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ανέφερε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που καριερίστες πολιτικοί διαπράττουν ενίοτε φραστικά λάθη και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από το ΑΚΕΛ και τον ΓΓ η δήλωση του Μάικ Σπανού σε κόμματα που λειτουργούν ως καρκίνωμα».


Comments

comments

Tags: AKEL, cyprus, politics

Σχετικά με τον Συγγραφέα