Δείπνο με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου διοργανώνει το Harvard Club of Cyprus

Δείπνο με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου διοργανώνει το Harvard Club of Cyprus 


«Επιχειρηματικότητα και Φιλανθρωπία» είναι ο τίτλος της άκρως ενδιαφέρουσας εκδήλωσης με δείπνο που διοργανώνει το Harvard Club of Cyprus με ομιλητή τον διακεκριμένο Κύπριο επιχειρηματία Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στις 7.30 μμ., στο ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία.

Αναγνωρίζοντας ότι ο κοινωνικός προσανατολισμός βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητες της σημερινής επιχειρηματικής κοινότητας, το Harvard Club of Cyprus προσκάλεσε τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, ο οποίος είναι γνωστός τόσο για το επιτυχημένο επιχειρηματικό του πνεύμα, όσο και για το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο, για να μοιραστεί τις δικές του εμπειρίες και προσεγγίσεις.

Συγκεκριμένα, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος, στηρίζει μέσω της χρηματοδότησης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών την εκπαίδευση, καθώς επίσης επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα και Κύπρο. Πρόσφατα, το Ίδρυμα λόγω της τρέχουσας οικονομικής ύφεσης, προχώρησε και στην παροχή υπηρεσιών ανακούφισης ευπαθών ομάδων σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ υπέγραψε το Giving Sledge, με το οποίο δεσμεύεται να προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα