Δείτε πως θα μεταμορφωθεί το The Mall of Cyprus

Δείτε πως θα μεταμορφωθεί το The Mall of Cyprus


 


Ξεκινούν τα έργα επέκτασης του The Mall of Cyprus που θα προσφέρει περισσότερες επιλογές και νέες αναβαθμισμένες εμπειρίες

 

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 τοποθετείται η ολοκλήρωση των έργων επέκτασης του The Mall of Cyprus. Το κόστος των έργων επέκτασης υπολογίζεται στα 27 εκ. ευρώ.

Με το σύνθημα “Expanding Experiences”, το πρώτο εμπορικό κέντρο στο είδος του στην Κύπρο, έχει ξεκινήσει ήδη τα έργα επέκτασης.

Στα πλαίσια της επέκτασης και της αύξησης των εμπορικών χώρων του The Mall of Cyprus κατά περίπου 6.000 τετραγωνικά μέτρα, θα γίνει και μερική αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων χώρων, με επακόλουθο την δημιουργία περίπου 30 νέων καταστημάτων. Επιπλέον, οι χώροι εστίασης θα μεταφερθούν σε ξεχωριστή πτέρυγα όπου θα δημιουργηθούν νέοι μεγαλύτεροι και πιο άνετοι χώροι μεγαλώνοντας έτσι κατά πολύ των αριθμό θέσεων, αλλά και των επιλογών των επισκεπτών σε εστιατόρια και καφετέριες. Ο υφιστάμενος χώρος στάθμευσης θα αυξηθεί κατά 20%, δημιουργώντας 300 περίπου επιπλέον θέσεις.

Σε σημερινή παρουσίασή των επεκτατικών έργων ο Pieter Olivier, Development Manager Cyprus, της Atterbury Europe ανέφερε: «Η επέκταση του The Mall of Cyprus μας προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επισκεπτών μας, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία ψωνίσματος και διασκέδασης στην Κυπριακή αγορά, και παράλληλα μεγιστοποιήσουμε την απόδοση για τους μετόχους μας».

Κατά τη διάρκεια των έργων επέκτασης θα υπάρχει ειδική σήμανση στους εκάστοτε χώρους που επηρεάζονται, ενώ η Ομάδα Ασφαλείας θα βρίσκεται επί τόπου για να διασφαλίσει την ομαλή διακίνηση του καταναλωτικού κοινού. Για πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών και οποιεσδήποτε άλλες διευκρινίσεις, και προς αποφυγή ταλαιπωρίας το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα http://themallofcyprus.com ή την επίσημη σελίδα του The Mall of Cyprus στο Facebook https://www.facebook.com/themallofcyprus/

Το The Mall of Cyprus που συμπληρώνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, δέκα χρόνια ζωής, αριθμεί σήμερα 70 καταστήματα και χώρους εστίασης 450 θέσεων, ενώ το 2016 ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στα 5,6 εκ. και ο τζίρος των καταστημάτων ξεπέρασε τα 100 εκ. ευρώ.

 


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις
Tags: cyprus, mall

Σχετικά με τον Συγγραφέα