Δείτε την ταινία του πρώτου Living Color Music & Arts Festival

Δείτε την ταινία του πρώτου Living Color Music & Arts Festival 


Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που έγινε ποτέ στην Κύπρο

 

Το πρώτο Living Color Music & Arts Festival έχει ολοκληρωθεί με τεράστια επιτυχία και οι fans ετοιμάζονται με ανυπομονησία για την επόμενη απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν δεν είχες την τύχη να το ζήσεις από κοντά, απόλαυσε το επίσημο Aftermovie του φαντασμαγορικού φεστιβάλ, που πρόσφερε μια αξέχαστη εμπειρία στο τεράστιο κοινό του, με θεαματικά οπτικά εφέ και happenings που συνόδευσαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς EDM σκηνής.

Dimitri Vegas & Like Mike, Angemi, NERVO, Nicky Romero και Quintino βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε μια επιβλητική -μοναδική στο είδος της- σκηνή 840 τετραγωνικών μέτρων στο ειδικά σχεδιασμένο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, προσφέροντας ένα συγκλονιστικό διήμερο show, αντάξιο διεθνών παραγωγών, σε χιλιάδες λάτρεις της EDM.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες που πρόσφεραν μια ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία, όπως live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και πλούσια ποικιλία από ποιοτικό street food, ενώ το VIP Lounge του φεστιβάλ φιλοξένησε γνωστές προσωπικότητες από τα ΜΜΕ και τον χώρο της μόδας, προσφέροντας μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία.

Κάντε κλικ στο https://goo.gl/7dX8kf για να εγγραφείτε στο newsletter του φεστιβάλ και να λαμβάνετε νέα και ανακοινώσεις για την επόμενη διοργάνωση.


Comments

comments

Tags: Living Color

Σχετικά με τον Συγγραφέα