Δείξε και φέτος την αγάπη σου φορώντας το γούρι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Δείξε και φέτος την αγάπη σου φορώντας το γούρι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

 


Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συνεχίζοντας μια παράδοση 11 χρόνων ανακοίνωσε την έναρξη κυκλοφορίας του Γουριού για το 2018. Η ιδέα του γουριού αγκαλιάστηκε από πολλούς και σήμερα αποτελεί μία σημαντική πηγή εσόδων για τον Σύνδεσμο ως επίσης και σύμβολο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Αγοράζοντας το γούρι με εισφορά 20ευρώ, συμβάλλει κάποιος σημαντικά στο φιλανθρωπικό έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

«Το φετινό μας γούρι απεικονίζει έναν κύκνο- σύμβολο αγάπης, αρετής και αξιοπρέπειας. Η αγάπη είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας. Φορώντας το γούρι μας, εκφράζει κάποιος την αγάπη του προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό του. Για μας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρο, η διατήρηση της αξιοπρέπειας των ασθενών μας είναι πάντοτε προτεραιότητα και στόχος μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.» δήλωσε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Συνδέσμου, Ειρήνη Λουκαϊδου

Δείξε και φέτος την αγάπη σου φορώντας το γούρι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου για ενίσχυση των δωρεάν υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους. Θα το βρείτε σε όλα γραφεία του Συνδέσμου Παγκύπρια.

Για πληροφορίες/ παραγγελίες: 22446222  www.anticancersociety.org.cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα