Δύο νέες συνεργασίες για την Laiko Cosmos Trading

Δύο νέες συνεργασίες για την Laiko Cosmos Trading

 

Με ένα μεγάλο party γιόρτασε η Laiko Cosmos Trading την έναρξη της συνεργασίας της με δύο πολύ σημαντικές εταιρείες παγκοσμίως στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών: την Bacardi Limited και William Grant & Sons.

To event πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου στον φιλόξενο χώρο του Galu  Seaside και την εταιρεία τίμησαν με την παρουσία τους πελάτες και εκπρόσωποι του οικονομικού, εμπορικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου της Κύπρου καθώς και εκπρόσωποι των δύο συνεργαζόμενων εταιρειών  που ταξίδεψαν από το εξωτερικό ειδικά για την εκδήλωση αυτή.

Η υπόσχεση της Laiko Cosmos Trading ήταν να μας ταξιδέψει σε έναν “καινούριο κόσμο” και αυτήν τήρησε: οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά cocktails και ποτά από brands που κατέχουν κορυφαία θέση παγκοσμίως  όπως το Bacardi, Grey Goose, Bombay Sapphire, Glenfiddich, Hendrick’s, Martini, Dewar’s, Grant’s, Monkey Shoulder, Sailor Jerry και πολλά άλλα.

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τη μουσική των Mood Indigo και του DjK και απόλαυσαν cocktails από ομάδα κορυφαίων bartenders της Κύπρου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  ο CEO της Laiko Cosmos Trading, Βασίλης Πετρίδης: “Η δέσμευση και στόχος της εταιρείας είναι τα νέα προϊόντα να κατακτήσουν κορυφαία θέση στην Κυπριακή αγορά και ειδικότερα να αξιοποιήσουν επιτυχώς την αυξανόμενη τάση προς την premium κατηγορία και cocktails. Κάτι που η εταιρεία έχει αποδείξει ότι επιτυγχάνει συστηματικά με όλες τις συνεργασίες της”

Η Laiko Cosmos Trading είναι μία από τους μεγαλύτερους διανομείς στην κυπριακή αγορά. Διακινεί μία πληθώρα διεθνώς αναγνωρισμένων και εδραιωμένων μαρκών στην κατηγορία των τροφίμων και ποτών, μέσω του δικού της δικτύου διανομής, καλύπτοντας όλα τα κανάλια διανομής.

Με έτος ίδρυσης το 1862 και ύστερα από επτά γενεές, η Bacardi παραμένει μία δυναμική, οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών και κατέχει ένα εντυπωσιακό portfolio premium ποτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η William Grant & Sons ιδρύθηκε το 1887 και παραμένει μέχρι και σήμερα μία οικογενειακή επιχείρηση, κατέχοντας μία πληθώρα βραβευμένων μαρκών που τα απολαμβάνουν εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Η εταιρεία παράγει και διακινεί πολλές από τις κορυφαίες μάρκες Σκωτσέζικου ουίσκι παγκοσμίως καθώς και πλήθος άλλων ταχέως αναπτυσσόμενων μαρκών.

Περισσότερα στις ιστοσελίδες www.laikocosmostrading.com , www.bacardilimited.com , www.williamgrant.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα