Επιταγή €2.500 από την RCB για την Αροδαφνούσα

Επιταγή €2.500 από την RCB για την ΑροδαφνούσαΗ RCB Bank Ltd, έδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στην στήριξη της συντονισμένης προσπάθειας για την καταπολέμηση του καρκίνου στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο της 42ης Πορείας Χριστοδούλας ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της RCB Bank Ltd, Σώτος Ζακχαίος, επισκέφθηκε το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και παρέδωσε επιταγή ύψους €2.500 στην Εκτελεστική Διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Μαρία Ιωαννίδου.

Ο κ. Ζακχαίος εξήρε την προσφορά και το έργο που επιτελείται στην «Αροδαφνούσα», διαβεβαιώνοντας ότι η RCB θα βρίσκεται δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο στην προσπάθεια του.

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM). Η τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λουξεμβούργο καθώς και Γραφεία Αντιπροσωπείας στο Λονδίνο και τη Μόσχα.


Comments

comments

Tags: cyprus, RCB

Σχετικά με τον Συγγραφέα